Karstā
(0 Atsauksmes)

Futbola Apavus Ronaldo Vapores 15 Elite Gaismas Retros Melnā Vara Pro Anti Nosprostot Radzes Āra Personal Edition

€323.14 s
Izmērs:
Daudzums:

Ir daudzi maksājumu metodes pieejama DHgate.com piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar DHgate, un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to.

Lūdzu, don"t ir, sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai neskaidrības, pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.

Ja jums ir nepieciešams, lai atgrieztos vai preču nomaiņu, pls sazinieties ar mums, lūdzu, pārliecinieties, ka atpakaļ nosūtītās preces sev, oriģinālo iepakojumu (piemēram: sākotnējā shoebox, u.c.), saistītie piederumi (pievienoti) (piemēram: frāze, kvalifikācijas apliecinājumu, etiķetes, utt.) un dāvanas (ja tādi ir) ir labā stāvoklī un pilnīgi.

Par MUMS

1. Mēs vienmēr iegūt jaunus realease kurpes pirmo reizi.Sadarbojoties ar mūsu uzņēmumu, jūs varat paplašināt savu biznesu.

2. Mums ir labākais piegādātājiem.Lūdzu sazinieties ar mums, ja jūs vēlaties vairāk dizaineri un krāsas.

3. Mēs pieņemam Drop shipping / Vairumtirdzniecība/Mix pasūtīt/.varam nosūtīt preci uz jūsu klientiem tieši, bez atstāt jebkuru informāciju uz papīra.Un vairāk atlaide lielu pasūtījumu.

4. Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādas problēmas, un mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka var būt nelielas atšķirības starp reālo objektu un attēlu dēļ nelielas krāsu atšķirības, ko izraisa apgaismojums, displejs vai dažādu ražošanas partiju.Produkta informācija un saturs ievads šajā lapā ir atsauce tikai, lūdzu, ņem materiālu, priekšmetu, kā kritērijs.

Pasūtījumiem bez piezīmēm sistēmu sakārtot, automātisku piegādi; pasūtījumu ar piezīmēm, mūsu klientu apkalpošanas pārskatīs tos manuāli pirmais, ko var pagarināt piegādes ciklu, un ietekmēt jūsu piegādes laiku.Lai nodrošinātu, ka jūs saņemsiet savu pirkumu, cik drīz vien iespējams, mēs iesakām, ka jūs atstāt tikai vajadzīgo informāciju, lai atzīmē.

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesu,"s attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas"ll tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

--> -->

  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Zole Materiāls: Pielāgot
  • Piemērojamo Vieta: Āra Zālienu
  • Virsas Materiāls: pu pvc acs
  • Slēgšanas Tips: Mežģīnes-up
  • Oderes Materiāls: acs pvc
  • Zolīte Materiāls: eva pvc
  • Kurpju Platums: Vidējā(B, M)
  • Iezīme: Elpojošs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes