Karstā
(0 Atsauksmes)

Prakses Golfa Bumbiņu, 4cm PU Putas Mazo Golfa Prakse Bumbiņas, Daudzfunkcionāls ar Augstu Atlēcienu Golfa Bumbu Atkārtoti Mīksta PU Golfa Bumbiņas

€0.24 €0.47 s
Izmērs:
Daudzums:

Dzeltena Golfa Bumbu ir lieliska izvēle, iekštelpu praksi.Tas ir mīksts un izturīgs materiāls, kas uzvarēja ir t kaitēt jūsu sienām vai mēbelēm.Jūs varat hit to ar pārliecību un mieru.Spilgti dzeltenā krāsā nodrošina augstu kontrastu ar fona, padarot to viegli, lai redzētu un sekotu.Dzeltena Golfa Bumbu, kas palīdz jums uzlabot savu praksi un veiktspēju.

Specifikācijas:

Nosaukums: Dzeltenā Golfa Bumbiņu

Materiāls: PU Putas

Krāsa: Dzeltena

Izmēri: Diametrs apmēram 4cm/1.57 collas

Iepakojuma Saraksts:

1* Dzelteno Golfa Bumbiņu

Vai

6* Dzelteno Golfa Bumbiņu

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Izņēmuma Meistarība: Šī bumba ir mīksta un viegla, lai jūs varētu praksē golfa telpās, neuztraucoties par to, kaitē neko.Tā ir speciāli paredzētas iekšdarbiem un, kas izgatavoti no augstas kvalitātes PU putu materiālu, kas ir elastīga un izturīga.

2.Drošu Pakalpojumu: Šie dzeltena golfa bumbiņas ir paredzēti, lai ir minimāla ietekme uz jūsu mēbeles un grīdu, lai jūs varētu praksē telpā, neradot trokšņus vai traumas.Baudīt mieru, kā jūs varat uzlabot jūsu sparā, zinot, ka bumbiņas, kas nebūs lidot tālu un bojāt jūsu sienām.

3.Nozvejas Katru Shot: dzelteno krāsu no šiem golfa bumbiņas ir viegli salīdzināt ar jebkuru fona.Jūs varat izsekot, lidojuma un nosēšanās jūsu bumbiņas jebkuru apgaismojuma situācija.Jūs varat redzēt jūsu bumbiņas skaidri pat vājā apgaismojumā.Tas padara to viegli atrast un uzņemt jūsu bumbiņas.

4.Reāli Pieredze: Šīs dzeltenās bumbiņas ir ar maigu un gludu tekstūru, kas dod jums patīkami atsauksmes, ja jūs hit tos.Tie ir formas un lieluma, piemēram, nekustamā golfa bumbiņas, lai tie imitē pilna-shot sajūta.Šīs bumbiņas veikt savu praksi, efektīvāk un palielināt jūsu uzticību, par to, protams.

5.Ērts Pārnēsāšanas: acs soma, kas nāk ar 1 vai 6 bumbas ir āķis un nelielu caurumu, kas padara to viegli, lai pakārt vai āķa bumbiņas, lai jūsu golfa maisā.Acs soma ir izturīga un var glabāt un pārvadāt bumbiņas ar komfortu.Tas dod jums iespēju, lai praksē golfa, kur vien un kad vien vēlaties.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes