Karstā
(0 Atsauksmes)

Bērniem Tenisa Rakete Iesācējiem, Āra Sporta Smieklīgi Iekštelpu Badmintons, Bumbu Izturīgs Pludmales Rotaļu Apmācības Bērnudārzu, Tenisa Rakešu Komplekts

€14.41 €21.52 s
Izmērs:
Daudzums:

Aizzīmju Punktiem:

1、Labākā Dāvana Ģimenei: Aprīkots ar 2 izturīgs bērnu raketes un 2 bumbas, labākā dāvana ģimenei.

2、Izturīga un Ērti Turēt: raketi ir ļoti izturīga, nav jāuztraucas par bērniem, kas ir viegli ievainoti.Raketi rokturis ir iesaiņots, ar sūkli, lai padarītu to ērtāku bērniem turēt.

3、Ieteicamais Vecums: Šajā tenisa rakešu ir piemērots bērniem vecumā no 3-7, un raketi garums ir speciāli izstrādāta bērniem.

4、Nav Viegli Bojājumi: Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, nav viegli sabojāt.Tas ir ļoti ērti, bērniem.

5、Iekštelpu un Āra Spēlēt: Bērni var spēlēt telpās vai brīvā dabā, ērti ir spēlēt jebkurā laikā un saglabātu tos prom no datora spēles.

Apraksts:

1. Mīksts rokturis.Rokturis rakete ir ļoti cieši ietin, tāpēc, ka tad, kad bērni to izmantot, rokturi, neizraisa palmu sāpīgums pārāk viegli.

2. Izturīgs rakete: raketi ir izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas.Mēs palielinātu tās biezums laikā ražošanas augsta līmeņa noturīgumu.Šis materiāls ir drošs un bumba ir ļoti mīksts bērniem.

3. Iekštelpu vai āra sporta veidos: tā Kā šī rakete ir speciāli izstrādāta bērniem, to var izpildīt bērnu iekštelpu vai āra sporta vajadzībām.

Iepakojuma Saraksts:

Bērnu Paņemt Raketes*1 Set

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.[Laba Dāvana]: ideāla izvēle dāvana jūsu bērni, Tenisa Rakešu ir izdevīgi, Ziemassvētkos, Jaunajā Gadā, Bērnu svētki, un dzimšanas dienas, tai skaitā 2 izturīgs raketes un 2 bumbas.

2.[Unikālo Aizsardzības Dizaina]: Tenisa Rakešu maziem bērniem ir izstrādāta, lai būtu izturīga, lai novērstu bērnu savainošanās, ietin ar sūkļi, lai ļautu bērniem rokturis ērti, lai nodrošinātu jūsu bērnu drošību un laimi.

3.[Montāžas Pūļus]: Bērnu Tenisa Raketes ir speciāli izstrādāti bērniem, lai spēlēt ar, piemērots bērniem vecumā no 3-7 gadiem, ar atbilstošu garumu, un citas funkcijas.

4.[High-End Materiāls]: Attēloti izturīga un droša darbības, kas paredzētas, lai jūsu bērniem ir jautri, Tenisa Rakešu Bērniem ir ražoti saskaņā ar stingru kvalitātes kontroli, kas izgatavoti no augstākās un bieza materiāla, un nav viegli lauzt.

5.[Iedomātā Rotaļlietas]: Piemērota iekštelpu un āra spēļu, Tenisa Rakešu Bērniem domāta, lai ļautu jūsu bērniem vingrot un iet ārā vairāk, kas paredzēti, lai piesaistītu bērnu uzmanību prom no datoriem.

  • Iepakojums: 1 iestatiet/opp maisā
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Svars (g): 670g

Atsauksmes