Karstā
(0 Atsauksmes)

Ceļa Figūriekavas Vīrieši Sievietes ar ceļa skriemelis Gēla Spilventiņi & Sānu Stabilizatoriem, Ceļgalu Spilventiņi Darbojas, Meniska Plīsumu, ACL, Locītavu Sāpju Atvieglojums

€8.70 €16.10 s
Izmērs:
Daudzums:

Par šo objektu:

1.Pavasara ceļgala atbalsta tehnoloģijas:anatomiski profilētā ceļa skriemelis gēla spilventiņi aptver ceļgalu, double-sided metāla pavasara stabilizatoru fit cieši ar savu ceļa locītavu.Šie īpašie funkcionāls elements pastiprinātu sānu atbalstu un uztur locītavu stabilitāti.Tas efektīvi izkliedējas spiedienu, saglabājot jūsu ceļa silts, smērvielas, jūsu locītavām.VISLABĀKĀ IZVĒLE sporta aizsardzības un sāpes atgūšanas.

2.MODERNIZĒTAS DIZAINU--- Pārvarēt trūkumus līdzīgus produktus.Medicīnas grade ceļa bikšturi ar nav alerģiju un niezi.Metāla pavasara stabilizatoru un ceļa skriemelis gēla spilventiņi nebūs nokrist viegli, laikā, izmantojot.Neslīdoša silikona lentes un augstas elastīga auduma, lai izvairītos no augšup un lejup bīdāmas un akrobātika slodzes laikā.

3.INOVATĪVA TEHNOLOĢIJA--- trīsdimensiju struktūras auduma, Augstas precizitātes 3D izciršanas tehnoloģiju adīšanas.Ergonomiskie:360°perfekti atbilstu jūsu ceļgalu līkni.Ar augstas elastības necaurlaidīgs un elpojošs kompresijas auduma, lai samazinātu spiedienu un sāpes ceļgalu.

4.ĒRTI EXPENIENCE--- gaisa adīt audums var uzreiz uzsūc un iztvaiko liels daudzums ūdens, cirkulāro elpošanu.elpojošs, ātri sausa un absorbēt sviedri, viegls.Biezāka nekā citus ceļgalu aizsargi, lai sniegtu papildus pastiprināšanu, nezaudējot komfortu ,lai jūs varētu valkāt viņiem visas dienas garumā!

5.DAUDZFUNKCIJU--- Medicīnas grade ceļgala uzmavas meniska plīsums,artrīts,ACL,locītavu sāpju,sporta traumu atgūšanas.Plaši izmanto daudzi sporta veidi, piemēram, svarcelšana,basketbols,skriešana,skriešana,volejbols,CrossFit,trenažieru zāle,teniss,pārgājieni un daudz vairāk!Universāla, lai vīriešiem un sievietēm, Lūdzu, skatiet mūsu izmēru chart, lai izvēle.

Kāpēc mūsu ceļgalu atbalstu ir jūsu LABĀKĀ izvēle?

Profesionālā Ceļa Lencēm, Medicīnas Grade Sāpju un zaudējumu Atgūšanu.

Ekskluzīvs dizains: Leņķveida lencēm ar Sānu Pavasara Stabilizatoru & ceļa skriemelis Gēla Spilventiņi.Stiprināt kopīgu atbalstu un samazināt ceļa slodzes.

Double anti-slip tehnoloģija-Elastīga auduma šūtas iekšā un neslīdošu silikona lentes, kas NAV paceļams un akrobātika slodzes laikā.

Augstas elastības dizains, mīksta un elastīga ietilpināt līdz celim, padarot aizsardzības rīku ērti valkāt.

Elpojošs kompresijas audums, Ātri absorbē sviedrus.Nekādu alerģiju un niezi.Tātad, jūs varat valkāt tos katru dienu visa gada garumā!!!

Saglabāt jūsu locītavām siltā un sniedz papildus pastiprināšanu, nezaudējot komfortu.

Specifikācijas:

Materiāls: Neilons+Spandex+Silikona

Krāsa: Oranža/Zila

Piemērojamo: Unisex Pieaugušajiem, Pusaudžiem

Labākās Dāvanas Ideja Par Saviem Draugiem Un Ģimenei! ---Lūdzu, Pārbaudiet Izmēru Chart!

M(Augšstilba circomference): 35-41cm/13.8-16inches

L(Augšstilba circomference): 42-47cm/16.5-18.5 collas

XL, (Augšstilba circomference): 48-55cm/18.9-21.7 cm

Pakete ietver:

1/2gab * Ceļa Lencēm

  • Zīmola Nosaukums: JIANKYD
  • Materiāls: Neilona+Spandex+Silikona
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vecums: Pieaugušie
  • Dropshipping:
  • Modeļa Numurs: Ceļa Lencēm
  • Krāsa: Apelsīnu, Zila

Atsauksmes