Karstā
(1 Atsauksmes)

Locīšanas LED Gaismas, Ventilatoru Lāpstiņu Deformācijas Salokāms Lampas Bluetooth Mūzikas Skaļrunis, RGB Krāsu Maiņa Gaismas, ar Tālvadības Mājas Piederumi

€19.30 €38.62 s
Izmērs:
Daudzums:

Specifikācijas

1.Materiāls: ABS+sakausējuma, utt.

2.Lampas cokols: E27

3. Lampas biezumu modelis: 2835

4. Jauda:

Modelis, jauda: 40W

Modelis C, B, D, Jauda: 50W

5. Ragu jauda: 3W

Spriegums: 85-265V

7. Skaits lampa pērles:

Tips A: 200

Tips B: 250

Tips C: 115

Tips D: 203

Tālvadības attālums: 5m

9. Krāsu temperatūra-6500k

10. Lm: 3300

11. Izmēri:

Slēgšanas lieluma modelis produkts: 6.5 * 12cm

B paraugs produktu slēgšanas izmērs: 11 * 20.5 cm

Slēgšanas lielumu produktiem, C un D: 12 * 24cm

Iezīme

【Salokāms] aicina četru lapu salokāms forma padara to viegli, lai saglabātu un nav aizņem vietu.Tas ir ērtāk veikt apkārt.

【Deformējami Krāsu Maiņa Gaismas Spuldze] aicina Bluetooth skaļruni, spuldzes pieņem unikālo 4 regulējams LED galvas dizainu, katra spārna var salocīt 90 grādu leņķī, padara gaismas aptver 360°jomā. 48W krāsu maiņa gaismas spuldzes nodrošina RGB krāsains gaismas un 6500K balta gaisma.Nodrošināt jūs ar labākajiem iekštelpu apgaismojums pieredzi.

【Bluetooth Skaļruni Bulb] aicina Smart skaļrunis griestu lampa ar iebūvētu Bluetooth skaļruni, demonstrējot stabilu signālu un ātrāk, transmisijas.Bluetooth skaļruni, ir jānodrošina, lai ģimenes puses

【Energoefektīvu] aicina LED spuldzes izmanto RGB tālvadības pults burvju bumbu, ar krāsainu gaismu ir energoefektīvs, kas nozīmē, ka tās patērē mazāk enerģijas un rada mazāk siltuma nekā tradicionālais apgaismojums.Tas padara viņus par izmaksu ziņā efektīvu un videi draudzīgu iespēju.

【Plaši Izmanto] aicina E27 lampas turētājs ir vairāk parasti izmanto, piemērots jebkurai lampas turētājs mājās.Apstarošanas zonai ir plašs, un četri asmeņi padara apstarošanas zonai plašāka.

【Vairākiem Lietošanas Scenāriji] aicina Šie lukturi ir piemērotas dažādiem izmantošanas scenārijiem, tostarp kāzas, ballītēs, koncertos un klubos.Tos var izmantot arī mājas dekorēšanai, piemēram, radot mājīgu atmosfēru viesistabā vai guļamistabā.

Piezīmes

💕1-2cm kļūdas var pastāvēt, pateicoties manuāli mērījumi, krāsas novirze var atšķirties sakarā ar dažādu monitoru iestatījumu, lūdzu, lūdzu, saprast.

💕Mēs jums sniegt labāko produktu un pakalpojumu.Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, paziņojiet mums, un mēs atrisinās problēmu Asap .Paldies, ka tik daudz.

Par Sūtījumu

1. Ja jūs izvēlaties, lai kuģis no Ķīnas, mēs kuģis ar www.scgrand.lv Standarta Piegāde; ja jūs izvēlaties, lai kuģis no aizjūras noliktavām, mēs nosūtīt vietējais loģistikas piegāde.

2. Jūsu pasūtījums parasti tiek piegādāti 24 stundu laikā, lūdzu, lūdzu, vairāk pacietīgi jāgaida.

3. Kaut ko, lūdzu, jūtieties brīvi, ļaujiet man zināt,mēs atrisinātu tā, lai jums, cik ātri vien iespējams.

Par Pakalpojumu

1. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Un mēs atbildēsim 24 stundu laikā, izņemot brīvdienas.

2. Ja kādas problēmas ir jums, lūdzu, neuztraucieties.Jūs varat sazināties ar mums pirmo reizi.Mēs apsolām, ka mēs centīsimies visu iespējamo, lai jums palīdzētu.

3. Lūdzu, pievērsiet uzmanību uz laiku, starpība starp mums.Mēs strādājam Ķīnā.

Par Atsauksmes

➢ Jūsu apstiprinājumu, tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.Kad esat saņēmis produktu, ceru, ka jūs varētu atstāt mums pozitīvas atsauksmes(5 zvaigznes). -Pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Lūdzu, sazinieties ar mums sākumā, un mēs varam palīdzēt jums atrisināt šo problēmu.

➢ Mēs cenšamies darīt labāk un liek jums justies apmierināti!

  • LED Čipu Modeli: 2835
  • Sertifikācija: CE, UL
  • Forma: Pasaulē
  • Vienuma Tips: LED Spuldzes
  • līdzeklis 1: Garāžas Gaismas
  • Pamatnes Tips: e27
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • iezīme 2: Mājas Dekori
  • Ir Smart Ierīces:

Atsauksmes

Pircējs 2023-08-10

Noderīga space, lai izmantotu vairākos veidos. Mēs to izdarījām virtuves garšvielu veikalu, kas ir viegli pieejami.