Karstā
(0 Atsauksmes)

Crossbody Soma Beisbola Sling Bag Vintage Pārgājienu Krūtīm Spilvenu Crossbody Plecu Ceļojumu Krūtīs Pack Vīriešiem, Sievietēm, Bērniem Bērniem

€8.82 €12.60 s
Izmērs:
Daudzums:

Apraksts:

Viegls Crossbody Soma ir ļoti ērts lietošanā, ļoti viegls un pārnēsājamo, tas ir ļoti ērti lietot, vai tas ir ceļojumā vai kāpšana.

Specifikācija:

Materiāli: no ārpuses - PU, iekšpusē - poliesters

Izmērs: aptuveni 14*7*25cm/5.51*2.75*9.84 jo

Svars: apmēram 350g

Paziņojums:

1. Sakarā ar atšķirīgiem monitoriem un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kā parādīts attēlā.

2. Šis lielums datu mēra zem vienotas ko.Sakarā ar dažādām mērīšanas metodēm, tas ir normāli, ja kļūda ir 1-2cm.Lūdzu, lieluma pārbaude pirms pirkšanas.

Iepakojuma Saraksts:

1*Sling Bag

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1. [ Easy Uzskaites ], kas Izgatavoti no augstas kvalitātes PU ārējā oderi un poliestera iekšējā odere, Crossbody Soma nāk ar rāvējslēdzēji un plecu siksnas, skrāpējumiem izturīgs, ērts, viegls, viegli pārvadāt, un nevar viegli deformēties.

2. [ Viegli Uzglabāt ] Viegli uzglabāt jūsu preces kategorija, Crossbody Somas Sievietēm veic essentials ar vieglumu, ideāls dienas ekskursijas vai ekskursijas, projektēšana, ārējo liela kabata, sānu kabatas, un galvenais kabatas iekšējās kabatas.

3. [ Wide Saderība ] Piemērots daudzos gadījumos, Sieviešu Crossbody Soma ir lieliski piemērota pārgājieniem, datumi, sporta zālē, darbā, ejot kājām, un brauc, un brīnišķīgi skolu, āra aktivitātes, sporta zāli, un ikdienas lietošanai.

4. [ Izmēru Pielāgošana ] Ar regulējamu neslīdoša plecu siksnas, lai nodrošinātu optimālu komfortu, Pārrobežu Ķermeņa Soma var nēsāt ērti uz pleca, vai " cross-body, ar 2 kabatām katrā pusē lietussargu vai ūdens glāzes.

5. [ Wide Pieteikums ] piemērotāko ceļojumu soma, pārgājienu soma, darba somā, vai biznesa soma, Crossbody Sling Somas Sievietēm ir brīnišķīga dāvana vīriešiem un sievietēm, to var lietot kā krūtīs soma, kurjera soma, pleca soma, ikdienas mugursoma.

  • Materiāls: PU
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Nodaļas Nosaukums: Unisex

Atsauksmes