Karstā
(0 Atsauksmes)

Bestdive Sieviešu 5mm Rāvējslēdzēju Jaka Wetsuit un Augstas Starām. Bikses Freediving Niršanu Yamamoto Neoprēna Wetsuit Bebru

€508.56 €726.51 s
Izmērs:
Daudzums:

Bestdive Sieviešu Rāvējslēdzēju Jaka Wetsuit ar Bebru Astes Slēgšanu un Augstas Starām. Bikses

Šī smoothskin Yamamoto rāvējslēdzēju wetsuit ir viens no vairāk klasisko gabalu Bestdive kolekcija!Ar Yamamoto smoothskin rāvējslēdzēju jaka padara šo divu gabals wetsuit perfect match, lai vairāk klasisks un tradicionāls freediver.Rāvējslēdzēju jaka wetsuit ir pieejams 3mm Yamamoto materiāls, ar SCS nano-pārklājumu, un vai jūs vēlaties, lai izskatās unikāla vai atšķirt, protams, tas wetsuit dos jums izceļas.

Šī klasiskā, viena krāsa, divas-gabals smoothskin wetsuit no Bestdive ir absolūts uzvarētājs.Izgatavots no 2mm, 3mm vai 5mm top-of-the-line Yamamoto materiāla, kas pazīstams kā viens labākais zīmolu augstas kvalitātes neoprēna materiāli.Ar Yamamoto tipa 39 neoprēna ārpus ir arī SCS nano-pārklājuma un ir superelastic neilona, titāna oderi iekšpusē.

Ar wetsuit nāk Zila, Violeta, Melna, Tumši Pelēka, Sudraba, Gaisma, Zelta, Zelta, Zaļā, Gaiši Zilā, Rozā un Sarkana, un lielā izvēlē standarta izmēri.

Šī Bestdive wetsuit kolekcija ir skaista un iedvesmojoša kolekcija, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un ar ļoti detalizēti, patiess ieguvums ir visiem freedivers.

Īpašas Iezīmes:

Yamamoto neoprēna ar SCS ārējais pārklājums

Neilona, titāna pārklājumu iekšējais oderējums

Centrs rāvējslēdzējs dizains ir viegli valkāt un pacelšanās

Pastiprinātu bebru astes slēgšana

Ultra-zemu pretestību un augstu izturību

Uzlabota komforta un augsta siltuma izolācija

Zems Peldspēja/Augsta Elastība

Lielisku spēku un elastību

Pasūtot standarta izmēra Bestdive wetsuit:

Pasākums savu augumu, krūtis, viduklis un gūžas un pārbaudīt savu svaru;

Atrast pareizo izmēru par izmēru diagrammas.Sākt ar savu augstumu, un no turienes, salīdzināt svars, krūtis, viduklis un gūžas.Nelielas atšķirības ir labi, bet, ja tur ir vairāk par pāris cm starpība, mēs iesakām pasūtīt individuālu Bestdive uzvalks.Ja jums ir šaubas, lūdzu, sazinieties ar mums;

Kad pasūtījumu un samaksu ir saņemta, jums tiks paziņots nekavējoties pa e-pastu.

Tehniskās apkopes

Lūdzu, neuztraucieties par grumbas, tas ir izplatīts pēc tam, kad freediving wetsuit reizes.Jūs varat nodot to normālas temperatūras ūdenī uz 1 stundu, bet, lūdzu, paturiet prātā, ka nav dzelzs!

Neizmantojiet mazgāšanas līdzekli/strong spēcīgu skābi vai sārmu, šķīdinātāju, tīrīšanas, lūdzu, nomazgāt ar parastu temperatūras ūdens un mērcēt ilgāk par 1 stundu pēc niršanas, stipras saules iedarbības paātrinās neoprēna novecošanās un auduma krāsas.

  • CN: Shanghai
  • Modelis Tips: Cietie
  • Vienuma Tips: Ainavas Apgaismojums, Hidrotērpi
  • Sertifikācija: CCC
  • Fit: Der taisnība izmēra veic savu parasto izmēra
  • Sporta Veids: peldēties
  • Ir Spuldzes Iekļauts: No
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Bestdive Sieviešu 5mm Rāvējslēdzēju Jaka Wetsuit ar Bebru Astes
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Zīmola Nosaukums: DIVERIG
  • Materiāls: Neoprēna

Tagi: rāvējslēdzēju jaka wetsuit

Atsauksmes