Karstā
(0 Atsauksmes)

Caurspīdīga Soma TPU Skaidrs, Soma Sieviešu, Vīriešu Liela Jauda, Crossbody Pleca Soma ar Sānu Kabatas Sporta Skaidrs Soma ar

€11.89 €25.28 s
Izmērs:
Daudzums:

[Lielas Ietilpības] Mūsu skaidrs, crossbody soma ir pietiekami liela, lai mobilo telefonu, maku, kosmētika.Iekšpusē kabatā var turēt naudas, kredīta kartes, biļetes un citi mazie posteņi.

[Kvalitātes TPU Materiāla] Tas skaidrs, crossbody soma ir izgatavota no augstas kvalitātes TPU materiāla, kas ir drošāka un videi draudzīgāka nekā PVC materiāls bez smaržas un ūdensizturīgi, kas var novērst vienumiem soma no slapjā lietus un sviedri. (Piezīme: Lūdzu, nav mērcēt to ūdenī.)

[Size Informācija] Tas skaidrs, soma pasākumi 19.5x6.8x19cm/7.7x2.7x7.5 collas un atbilst "skaidrs, soma politika" ģimnāzijas un koncerti (pieprasot bagāžas vienību, kas nav lielāka par 12x12x6inch), ar regulējamu plecu siksnu garums 10.55~51 cm.

[Kā Crossbody Maisā vai Somā] Raksturo teicams dizains, šī soma var veikt crossbody vai rokas.Skaidrs soma iezīmes regulējams plecu siksnas un rāvējslēdzēju dizaina glabāt savu mantu ir droša.Ērta priekšējā kabatā ir ērts, lai glabātu savu mantu.

[Wide Piemērošanai, Tas skaidrs, sporta soma ir vienkāršs un elegants, piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm, var būt aprīkota ar dažādiem stiliem.Piemēroti ceļošanai, pikniki, sporta pasākumi, koncerti vai jebkuru āra aktivitātēm.

Specifikācija:

Produkta Nosaukums: Caurspīdīgs Maiss

Materiāls: TPU

Krāsa: melna+caurspīdīga

Izmērs: 19.5x6.8x19cm

Piezīme:

1. Lūdzu, neiegremdējiet maiss ar ūdeni.

2. Tur var būt nelielas atšķirības starp attēlu un faktisko krāsu preci.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai parādītu jums precīzu krāsu.

3. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ manuāla mērīšana.

1 x Caurspīdīgs Maiss

Modes Pārnēsājama soma,Pleca Soma ar Regulējamu Siksniņu

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: plastmasas
  • Izmantošana: Dažādi
  • Zīmola Nosaukums: OUSSIRRO

Atsauksmes