Karstā
(0 Atsauksmes)

2L Auto Eļļas Maiņa Artefakts Universāla Rokasgrāmata Sūkņa Iesūkšanas Eļļas Sūkņa Auto Eļļas Nomaiņa Vakuuma Sūkņa Apkopes Instrumentu

€139.96 €279.93 s
Izmērs:
Daudzums:

Funkcijas:

1. Liela Jauda:2L liela jauda, eļļas pudeles ir viegli, lai saglabātu naftas un ērti mainīt eļļu.

2. Izturīgs un Elastīgs: Ar naftas uzglabāšanas pudele ir veidota no izturīgas ABS materiāla, praktiska un izturīga.Augstas temperatūras izturīga PU šļūtene ir paredzēta elastīgu izmantošanu.

3. Unikālais Dizains: Negatīvs spiediens fiksatoru, lai bloķētu negatīvo spiedienu nodrošina pastāvīgu un nepārtrauktu spiedienu.

4. Viegli Lasīt: Ar atzīmi uz pudeles, viegli zināt jaudu, eļļas un viegli lasīt.

5. Plaša Pieteikumi: Šī rīku komplekts ir piemērots DIY nelielu apkopi, piemēram, auto dzinēji, rūpnīcas, mašīnas apkopē, un vairāk.

Specifikācijas:

Tips: Eļļas Maiņa Sūknis

Krāsa: Kā Parādīts Attēlā

Materiāls: ABS

Izmērs: aptuveni 28*20*17cm/11.02*7.87*6.69 jo

Daudzums: 1 set

Tilpums: 2L

Neto Svars: aptuveni 375g/oz 13.23

Iepakojuma Saraksts:

1* Eļļas maiņa sūkņa komplekts

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas parādīja bildes.

2. Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Lielu Ietilpību un Viegli Lasīt: rokasgrāmata eļļas sūknis ir 2L liela jauda, un ir arī atzīmes par tās pudeles, lai viegli izpratni par eļļas tilpums un viegli lasīt.

2.Izturīgs un Elastīgs: Ar naftas uzglabāšanas pudele ir veidota no izturīgas ABS materiāla, kas ir praktiska un izturīga.Augstas temperatūras izturīgu poliuretāna šļūtene ir elastīgs dizains.

3.Unikālais Dizains: rokasgrāmata eļļas sūknis eļļas nomaiņa ir negatīva spiediena fiksatoru, lai bloķētu negatīvo spiedienu, lai nodrošinātu nepārtrauktu spiedienu.Viegli un ātri eļļas maiņa.

4.Viegla Darbība: Mūsu eļļas nomaiņa rīks ir viegli darboties un izveidot savienojumu.Tas novērš problēmas, spiežot bremžu pedāli atpakaļ un uz priekšu un aizstāj tradicionālās eļļas-aizstāt veidā.

5.Universāls, Eļļas Sūknis: rokasgrāmata eļļas sūknis eļļas nomaiņa ir piemērots vairumam transportlīdzekļu, piemēram, sedans, motocikliem, kravas automašīnas, Apvidus automašīnas, laivas, RVs, Ltv, projektēšana transportlīdzekļus, sniega auto, utt.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāla Tips: plastmasas

Atsauksmes