Karstā
(0 Atsauksmes)

Halloween Sejas Grims Ūdenī šķīstošs Drošu Ķermeņa Krāsu Bagāts Pigmenta 8 Krāsas Grims Krēms Veselīgu Sejas Krāsu Halloween Piederumi

€7.33 €9.51 s
Izmērs:
Daudzums:

Pārveidot sevi ar mūsu augstas kvalitātes sejas krāsu grims.Viegli izveidot apdullināšanu glezniecības ietekmi, kas parāda pie jūsu personību un stilu.Mūsu ideāls krāsas formula, kas saglabā ādas veselību un komfortu prātā.Ideāli piemērots notikumiem un personām.Savu uzmanības centrā ar mūsu sejas krāsu!

Specifikācija:

Produkta Nosaukums: Halloween Sejas Krāsu

Produkta Krāsa: 8 krāsas

Produkta Izmērs: 14.5*7*1.6 cm/5.71*2.76*0.63 gadā (apm.)

Bruto Svars: 86g (apm.)

Iepakojuma Saraksts:

1 * Halloween Sejas Krāsu

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un kameras leņķi, var būt krāsu atšķirības produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, tur var būt kļūda produkta izmērs.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Halovīni Ir: Paaugstināt jūsu kostīms spēle ar mūsu sejas krāsu!Šī universāls Halloween padeve ļauj viegli izveidot dažādas apdullināšanu glezniecības ietekmi.No radot spooky skeletiem, lai rāpojošs klauni, mūsu sejas krāsu, padarīs jūs star party!

2.Droši Sejas Krāsu: Mūsu Halloween sejas krāsu ir maigs uz ādas, viegli piemērot un noņemt, un ūdenī šķīstošs.Atpūtas viegli, zinot, ka tas netiks kaitēt jūsu ādu, visi vienlaikus saglabājot to veselīgu un ērtu.

3.Universāls Mērķiem: Pagrieziet visu jūsu ķermeni uz audekla, lai radošums ar mūsu Halloween sejas krāsu.Vai tas ir par ieroču, krūtis, kājas, vai atpakaļ, šis universāls produkts ir ideāls, lai dotu jums māksliniecisku izskatu.Plaši izmanto profesionāļi un entuziasti, gan demonstrēt savu unikālo personību un stilu ar šo sejas un ķermeņa krāsas.

4.Dizains Baudījums: Ļaujiet jūsu radošumu lidot ar šo Halloween sejas krāsu.Atraisīt savu iekšējo mākslinieks un sagatavot sarežģītu dizainu uz jūsu sejas.Izveidot spoku, spider, vai čūska par pieaugušo sejas, vai cute kaķēns, kucēns, vai zaķi uz bērnu sejām.Šī krāsa ir iespēja izdarīt kaut ko, jūs vēlaties, padarot to ideāls papildinājums jūsu Halloween kostīms.Get gatavs iepriecināt savu meistardarbu un atstātu iespaidu uz visiem pie puse.

5.Vairākas Reizes: Pagrieziet jūsu Halloween notikumiem uz blastu ar šo sejas krāsu!Tās košas krāsas un modeļi, kas dos jums izceļas puses, karnevāli, proms, un pulcēšanos.Ar viegli piemērot un demontāžu, tas ir drošs par savu ādu.Radoši un ir dažas jautri ar šo must ir postenis!

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Matēts filmu

Atsauksmes