Karstā
(0 Atsauksmes)

935 Portatīvo Barcol Cietības Testeri Barker Cietības Mērītājs Līdzvērtīgu Hardnes Klāstu 68-90HSD

€11 023.14 s
Izmērs:
Daudzums:

Dārgais draugs, paldies par apmeklējot veikalu, ja jums ir nepieciešams vairāk modeļu un jaunu produktu, lūdzu, sazinieties ar mums un saņemiet atlaides:

WhatsApp: +86 17873567381

E-pasts: [email protected]

935 Barcol Impressor ir sava veida portatīvo cietības testeri, tas ir vienkāršs process, izmantojot tikai vienu roku un plašā mērījumu diapazonā, nav pieredze, ir nepieciešama. 935 ir galvenokārt izmanto, lai pārbaudītu mīkstas plastmasas, svina, alvas un citu mīksto metālu.

Viegli izmantot

Vienu roku darbība.Viegli izmantot.Augsta efektivitāte, Tā var veikt pārbaudi jebkurā vietā.

Augsta Jutība

Barcol Cietības Testeri ir 100 svari.Jutība ir augstāka nekā Webster Cietības Testeri.

Plaša Testēšana Diapazons

To var pārbaudīt mīkstas plastmasas, svina, alvas un citu mīksto metālu.

Indenter

Materiāla cietība indenter un izmēru pielaide ir jāatbilst 2013 pārbaudi, regulēšanu un uzņēmuma iekšējā standardStrict kvalitātes pārbaude, pa vienam, lai pārliecinātos, precizitāti Barcol Cietība TesterLong mūžu un labu interconvertibility

Veids

Equvalent Cietība

Diapazons Pieteikuma Materiālus Modeļa Testa Gabals 934-1 25 - 150HB Alumīnija, alumīnija sakausējuma,pastiprinātas plastmasas (FRP,SMC,BMC, somersetting lamināts,utt.) un cietās plastmasas.Alumīnija plātnes, biezu sienu, alumīnija, alumīnija riteņi,to alumīnija sakausējuma lējumi, utt.Alumīnija logi un durvis pēc tam, montāža, fasādes,kāpnes, FRP sanitārtehnikas izstrādājumi, korpusa, uzglabāšanas tvertnes,mākslīgā marmora plātnes, utt. 934-1 Ar flatfeet 25 - 150HB Alumīnija, alumīnija sakausējuma, Mīkstas plastmasas, cietas gumijas un Alumīnija stieņi, kāpnes un citi šaurā seja vai cilindra produkti. 935 68-90 HSD Mīkstas plastmasas, cietas gumijas un mīksts metāls.Akrila padome un SAN sveķiem. 936 52-90 HSD Super mīksts materiāls.Svina, ādas, plastmasas grīdas segumu un gumijas.

  • Veids: Barcol Cietības Testeri
  • Modeļa Numurs: 935
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna, Ķīna
  • Zīmola Nosaukums: XMSJ, Griaigar
  • Garantijas laiks: 1year
  • Individualizētu atbalstu: OBM

Atsauksmes