Karstā
(0 Atsauksmes)

Virs Durvīm Karājas Aizmugurē Durvju Uzglabāšanas Organizators Basketbola Karājas Soma Basketbols ,Futbols,Volejbols,Rotaļlietas

€15.79 €30.37 s
Izmērs:
Daudzums:

Virs Durvīm Karājas Aizmugurē Durvju Uzglabāšanas Organizators Basketbola Karājas Soma Basketbols ,Futbols,Volejbols,Rotaļu Tas karājas uzglabāšanas soma var kārtīgi glabāt visu savu sporta inventāru, piemēram, basketbols, futbols, volejbols, beisbols, softbols, bat, badmintons, tenisa bumbu, pickleball bumbu, utt., pat var izmantot kā Glabāšanas rotaļlietām un citiem priekšmetiem, ietaupīt vairāk vietas un pievienot papildus telpas.

Izgatavoti no augstas kvalitātes augsta blīvuma filcs un augstas kvalitātes neilona sietu, tas ir izturīgs un nav deformēties.Nav svarīgi, cik lielas vienumus, kas jums slodzi, tā var arī saglabāt savu izskatu ļoti labi!

Stingra un caurspīdīga acs logu kabatas ļauj jums viegli redzēt, kas ir kabatā, ērtu apskatei un uzskaites.Acs soma ir izstrādāts ar diviem slāņiem rāvējslēdzēji dažādos augstumos, tā, ka pat viszemākais posteņi atrodas tiešā sasniegt.

Aprīkots ar diviem spēcīgs un izturīgs metāla āķi, apģērba āķi, nav nepieciešams, lai perforators caurumi, lai pakārt uz durvīm, piemērots visvairāk standarta mājas iekšdurvis, jūs varat arī pieteikties līmi āķus un naglas pakārt pie sienas.To var salocīt uz augšu, lai viegli uzglabāšanas, kad to neizmanto.

Šis sporta aprīkojums organizators ir ļoti piemērots garāžām, sporta zāles, skolas, pagrabiem, preschools, bērnu istabas, utt.Tas ir ērtāk, lai organizētu un uzglabātu jūsu sporta aprīkojums, bērnu rotaļlietas un dažādas citas papildu izmaksas.

Krāsa: Pelēka

Materiāls: filcs+neilona sietu

Iepakojuma Saturs:

1 x Basketbola Karājas Soma

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes