Karstā
(0 Atsauksmes)

Rūpnīcas cenu, trenažieru zāle, fitness joga aprīkojums kāpnes barelu pilates pilates cadillac riformera

€2 009.81 €2 233.12 s
Izmērs:
Daudzums:

Rūpnīcas cenu, trenažieru zāle, fitness joga aprīkojums kāpnes barelu pilates pilates cadillac pārveidotāja Produkta Apraksts Specifikācija postenis vērtība Izcelsmes Vieta ir Ķīna Brand Name OEM Modeļa Numurs PR-01 Izmērs 110*63*98cm Materiāla Koks+PU Rādīt attēlu kartona Uzņēmuma Profilu Shenzhen Keleer Tehnoloģiju Attīstības Co., Ltd. (Amolix International Co., Ltd.) ir profesionāla Mājas Sporta preces ražotājs, kas fokusējas uz inovatīvu tehnoloģiju, Sporta produkti un citi novatoriski produkti, piemēram, Smart lēkt troses, Jogas produktu, Fitnesa produkti, Zvejas produkti, kā arī visa veida jaunu produktu.Mūsu ražotne atrodas Shenzhen, ar 1600 kvadrātmetru darbnīcas, un seprate R&D komanda, kas ražo vislabāko personal signalizācija, atgādinājumus un citas bezvadu personīgo signāli.p Kā viens no labākajiem bezvadu personas produktu ražotāji, visi mūsu produkti var iet FCC un CE sertifikāti.Mūsu galvenie klienti visā pasaulē, tostarp Dorel ASV, ASSA ABLOY AK, un AUX Ķīnā.Pēc gadu centieniem, mēs esam ļoti lepni teikt, ka mēs pašlaik esam vadošais ražotājs bezvadu personas produktiem Ķīnā, un mēs darbojamies OEM/ODM produktu Amerikāņu un Eiropas izplatītājiem.Mūsu produkti ir eksportēti uz ASV, Āzijā, dienvidāfrikā un rietumeiropa, ziemeļeiropa.ODM: Pastāstiet mums ir idejas, un mēs jums perfektu produktu.OEM: Pamatojoties uz pašreizējām produktu, mēs piedāvājam labākās OEM pakalpojumu.Biežāk UZDOTIE jautājumi 1. kas mēs esam?

Mēs atrodas Guangdong, Ķīna, sākt no 2003. gada,pārdot Rietumeiropā(30.00%),Ziemeļamerikā(15.00%),Austrumeiropas(10.00%),Dienvidaustrumu Āzijā(10.00%),Vidus Austrumos(10.00%),Dienvidamerikā(5.00%),Āfrika(5.00%),Okeānija(5.00%),Northern Europe(5.00%),Dienvidos(5.00%).Ir kopā par 11-50 cilvēki mūsu birojā.

2. kā mēs varam nodrošināt kvalitāti?

Vienmēr pirms ražošanas paraugu pirms sērijveida ražošanas;

Vienmēr galīgā Pārbaude pirms nosūtīšanas;

3.ko jūs varat nopirkt no mums?

Pretestība Joslās,Vēdera Ritenis,Lecamaukla,Cilpa Joslas,Jogas Paklājiņš

4. kāpēc jums vajadzētu iegādāties no mums, ne no citiem piegādātājiem?

Mēs esam profesionāla mājas sporta preces un citus inovatīvus produktus, mēs esam šajā jomā vairāk nekā 17 gadus.Mums ir savs tehnoloģiju departaments, OEM, ODM ir laipni aicināts!

5. kādus pakalpojumus mēs varam sniegt?

Pieņemts Piegādes Noteikumi: FOB,CFR,CIF,EXW;

Akceptēto Maksājuma Valūta-USD,CNY;

Akceptēto Maksājuma Tips: T/T,L/C,Western Union,Skaidru Naudu,Darījuma;

Valoda:Angļu,Ķīniešu

  • Materiāls: Koka+PU
  • Modeļa Numurs: PR-01
  • Izmērs: 110*63*98cm
  • Sporta veids: Atlikums Apmācības
  • Apmācību Vietas: Viduklis, IEROČU, Kājas, Vidukļa & Vēdera Īstenot, Kāju, Atpakaļ, Rokas, Rokas, Hip, Krūtīs, Kodols, Citi
  • Zīmola Nosaukums: JIMITU
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes