Karstā
(0 Atsauksmes)

UGB Jaunu 671988-001 Akumulatoru HP EVA P6300 QK715-63601 18000mAh 3.2 V 57.6 Wh

€291.69 s
Izmērs:
Daudzums:

Specifikācija:

Jauda: 18000mAh/57.6 Wh

Spriegums: 3.2 V

Bateriju Tips: LI-ION

Daļa N:

671988-001

QK715-63601

Saderīgi Modeļi:

HP EVA P6300

Fotogrāfijas:

Piegāde Instrukcijas:

1. Parasti,mēs nosūtīt savu pasūtījumu 1-2 darba dienu laikā pēc tam, kad jūs maksājat,izņemot svētku dienas . (Jo akumulators ir jāpārbauda, pirms to var shippe)

2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Adrese,tālruņa numurs,pasta kods,jābūt sīki un pareizi.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3. Kā mēs visi zinām, Tāpēc, ka baterijas ir bīstamo kravu tīra akumulatoru kuģniecības laiks būs garāks nekā parastajām precēm.(Dažās valstīs nevar transportēt pa gaisu.) Kuģniecības laiks pakotne parasti ir 10 līdz 50 dienām.

Valsts

Kuģniecības laiks

Japānas, Korejas,

7-15 dienas

Amerikas Savienotās Valstis,

Malaizija, Singapūra

10-20 dienas

Taizemē,

Apvienotā Karaliste,

Apvienotie Arābu Emirāti,

15-25 dienām

Spānija, Portugāle,

Polijas,Čehijas,

Slovākija,Itālija,

Šveice,Francija,

Nīderlande,

15-30 dienas

Zviedrijā, Ungārijā,

Beļģija, Īrija,

Vācija,Austrija,

Dānija,Norvēģija,

Luksemburgā,

15-30 dienas

Brazīlija, Čīle

15-35 dienas

Baltkrievija, Kanāda,Krievija

20-35 dienas

Somija

25-40 dienas

Izraēla

25-45 dienas

Saūda Arābija

20-40 dienas

Latvijā

20-40 dienas

Horvātija,Rumānija,Bulgārija,Slovēnija

25-35 dienām, Lietuva, Grieķija, Moldova

25-45 dienas

Kazahstāna, Ukraina

30-50 dienas

4. Piegādes laiks no iepriekš minētajām valstīm ir tikai pārskata laikā sniegto mums,ne piegādes laiku mums solīja.

5. Ja tu nesaņemi paketi uz ilgu laiku,tas nenozīmē, ka tā ir zaudēta.Jūsu pakete, varētu būt ieradies vietējā pasta nodaļā vai pastkastē pie jūsu durvīm.

6. Paku izsekošanas informāciju var atrast lielākajā daļā valstu, izmantojot šādas tīmekļa vietnes.Ir arī dažas valstis, kas nepieciešama izraudzīto vietni, lai vaicājumu.Ja jūs nevarat atrast paketi sekošanas informāciju,lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu.

7. Izsekošanas URL:

8. Ja jūsu apstiprinājumu laiks tuvojas,jūs joprojām neesmu saņemtu preces,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs vēlamies paplašināt piegādes datumu pirmo reizi.

Lietotāja Rokasgrāmatu par Klēpjdatoru Akumulatoru:

1. Ja jums akumulators,lūdzu, mēģiniet, lai kalibrētu jauns akumulators.Jūs varat uzlādēt jauns akumulators 6-12 stundas pēc pirmo reizi,tad noslēgt līdz 5-10%.Lūdzu, atkārtojiet to 2 līdz 3 reizes!lai pilnībā aktivizētu litija jonu, lai sasniegtu maksimālo jaudu.

2. Kad akumulators ir normāli lietojot,ja akumulatora izlādes sasniedz 5%,tas ir jāslēdz papildināts.Tas ir stingri aizliegts izlādēt akumulatoru līdz 0%,jo tas ir viegli sabojāt, un paātrinātu nolietošanos no akumulatora.

3. Uz ilgu laiku, neizmantojot baterijas jāuzlādē vairāk nekā 70% no konservācijas,uzglabāšanas laiks ir labākais, ne vairāk kā 3 mēnešus.

4. Izvairīties no mākslīgā saspiežot,demontāžu,kas,apkures vai īssavienojumu.

5. Lai izmantotu speciālām iekārtām maksas.

6. Centieties izvairīties no akumulatora, vidē, kur temperatūra ir pārāk augsta vai pārāk zema.

7. Dators neatpazīst akumulatoru,akumulatora savienotāju var būt slikti, sazinieties ar datora ligzda.Šajā laikā tai ir nepieciešams pārbaudīt, ja vara akumulatora savienotāju ir pakļauta.

8. Ja akumulatoru nevar uzlādēt, parasti,tas ir, ne vienmēr vainīgs ir akumulators.Mātesplati,strāvas adapteris,sistēma,apkārtējās vides temperatūras,utt.,ietekmēs akumulators nedarbojas pareizi.

9. Akumulators 3,6 v un 3,7 V,7.2 V un 7.4 V,10.8 V, un 11.1 V 14,4 V un 14.8 V, ir tikai dažādi parametri,reālais efekts ir tāds pats.

Akumulatora aktivizēšanas programma:

Kad ierīce uzlādē akumulatoru pirmo reizi,pateicoties dažādu spriegumu un nepastāvīgās straumes,ierīce tiks pārtraukta akumulatora uzlāde kad akumulators ir daļēji uzlādēts (dažreiz vairāk,dažreiz mazāk).Ja tas notiek,neuztraucieties,Vienkārši izņemiet akumulatoru no ierīces,pārinstalēt un papildināt.Jauns akumulators, kas ir uzlādētas pirmo reizi, var prasīt vairākas iterācijas.Lūdzu būt pārliecināti, ka.Tas ir normāli.

Atgriešanās Un Garantija Politiku:

1. Mēs piedāvājam 24 mēnešu garantija.Nomaiņa vai repairwill jāsniedz par produktiem ar trūkumiem šajā laikā, ir 2 gadu garantija.(Uzmanību: Ja jūsu sūtījums tiek sūtīts atpakaļ uz remontu,kompensāciju vai nomaiņa,mums nav kailām kuģniecības, ka savu daļu izmaksas.)

2. Mums nav jāuzņemas garantijas par produkta bojājumiem, ko izraisa cilvēku.Piemēram,ja akumulators produkts nav uzlādēta uz ilgu laiku,akumulatora mikroshēma tiks bloķēta un nevar uzlādēt, sakarā ar pārmērīgu zaudējumu akumulatora enerģiju. (Ja elektroniskā produkts netiek lietots,tas ir arī nepieciešams, lai nodrošinātu, ka produkts tiek iekasēta reizi mēnesī, lai nodrošinātu dzīvi no akumulatora.)

3. Dabisko nolietojumu akumulatora produktiem, uz ko neattiecas garantija. (Jo akumulators ir izstrādājums, kas nolietojas,jo lietošanas laikā palielinās,veiktspēju, akumulatora kļūs arvien sliktāk un sliktāk.)

4. Ja atgriešanās ir saistīts ar kļūdām, pircējiem,piemēram,nepareizi modeļa iegādi vai nav nepieciešams akumulators pēc tam, kad darījums atgriešanās kuģniecības maksa, ko maksā pircējs.

  • Saderīgu Zīmols: HP
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: P6300
  • Zīmola Nosaukums: qeedns
  • Daļu Skaits: 671988-001
  • Akumulatora Spriegums: 3.2 v
  • Veids: Li-Ion

Atsauksmes