Karstā
(0 Atsauksmes)

Metāla Gadījumā+Analog TV Vadītāja Valdes Fit TM150XG TX38D81VC1CAB 1CCFL DIY Komplektu 1024*768 30 Pin LVDS 15" VGA, AV, USB, HDMI Saderīgu

€189.23 €199.19 s
Izmērs:
Daudzums:

Instrukcijas, lai iegādātos šo komplektu:

Pirms iegādes, Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu ekrāna modelis ir tieši tāds pats kā modelim sarakstā un ekrāns pats par sevi var parādīt kā parasti.Lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai izvēlētos piemērotu komplektu.

1 - Kad jūs izvēlaties pilnu ekrānu, modeli, mēs nosūtīsim jums pārzinis valdes un metāla gadījumā.

2 - Ja jūs izvēlēsieties "Tikai Metāla Gadījums", mēs tikai sūtīt jums metāla gadījumā, piemērotas šim ekrānam.

3 - Ja jūs izvēlēsieties "Tikai Vadītāju valdi", mēs tikai sūtīt jums pārzinis valdes piemērotas šim ekrānam.

4 - Ja jūsu ekrāna modelis nav mūsu produktu sarakstā.Lūdzu, pastāstiet mums, ekrāna modeli, lai palīdzētu apstiprināt to, ko komplekts ir piemērots tieši jums. (Tas ir ļoti svarīgi, Nepareizs pirkums var izraisīt nelietojams).

Pareizo modeli marķējumu var atrast uz muguras, ekrāna panelis.Kā parādīts zemāk:

Kontrolieris Valdes Iezīme: kontrolieris valdes Darbu LVDS 30 pins interfeiss LCD ekrāna Ievades Strāvas Adapteris: DC 12V 3A (DC Ports: 2,5 MM un 5.5 MM iekšējais+ ārpus-)

Īpašu uzmanību : Nekad nelietojiet strāvas padevei ar spriegumu, kas lielāks par 12V, citādi plates tiks bojāts!!!Nāk Gaidīšanas Režīmā, Kad Nav Ieejas Signālu Gaidīšanas Režīmā HDMI Ports Atbalsta Pārveidot Audio Savietojams Ar HDMI 1.3/1.4 HDCP 1.2 USB atbalsts, multimediju spēlēt, programmatūras jauninājumu (FAT32 formātā) AV Saderīgs Ar PAL Un NTSC Video Ieejas: VGA, HDMI CVBS USB RF (Tikai atbalsta analogo signālu) Audio Ieejas: HDMI CVBS PC-Audio Audio Izeja: PH2.0 4-Pin Skaļruņa Savienotājs, 3,5 mm Austiņu OSD: Spilgtumu, Kontrastu, Auto Valoda Un Tā Valoda: Ķīniešu, angļu Valdes Izmērs: 188mm*37mm

Metāla lietas apraksts:

Materiāls: Alumīnija sakausējuma metāla gadījumā

Iepakojuma Saraksts:

1gb x Kontrolieris, pamatplates

1gb x LVDS 30 Pin signāla kabelis

1gb x Apgaismojums inverter

1gb x IS un Tastatūra ar vadu

1gb x Tālvadības pults (Baterijas Nav iekļauts)

1gb x Metāla gadījumā (ar stiprinājuma skrūvēm)

Īpaša Piezīme:

1 .Papildus komplekts sarakstu piederumi, jums arī nepieciešams, lai sagatavotu savu strāvas adapteris VGA/DVI/HDMI saderīgas signāla kabeli.Ja jums ir nepieciešams iegādāties DC 12V 3A strāvas adapteris→ Ja jums ir nepieciešams iegādāties PH2.0 4-Pin mazu skaļruņa→

2 .Ja jūsu paneļa modelis nav mūsu pārdošanas sarakstā.Lūdzu, sūtiet mums foto modeļa etiķeti un signālu ports aizmugurē paneli, lai palīdzētu apstiprināt. (Lūdzu, nav pasūtījumu, akli, lai izvairītos no nevajadzīgiem strīdiem).

3 .Jo mums ir nepieciešams, lai sagatavotu piemērotu komplektu par jums, un ražotājs var uzlabot vai atjaunināt produktu, dažas papildierīces, būs atšķirīgs no attēliem parādīts, lūdzu, skatiet produkta faktiskās saņemšanas.

4 .Mēs organizēt transportu 3 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas pārbaudes (izņemot brīvdienas un svētku dienas).Pirms maksājuma veikšanas, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu kvīts informācija ir pareiza.Kad pakete tiek nosūtīta, nav informācijas, kas var mainīt.

5 .Mūsu pārdošanas cena nav iekļauta muitas nodokļi, PVN un visiem citiem slēptās izmaksas.Lūdzu, konsultējieties ar muitas departamentu jūsu valstī/reģionā, pirms pasūtījuma, lai noteiktu šīs izmaksas.

6 .Ja jums ir kādas problēmas ekspluatācijas laikā.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.Tas ir labākais, lai sniegtu dažas fotogrāfijas vai videoklipus, lai palīdzētu mums izvēles problēmu.Blind negatīvo vērtējumu nav atrisināt jebkuru problēmu.Ceru, ka mēs varam komunicēt, lai atrisinātu.Paldies jau iepriekš.

Komplekta instalēšanas instrukcijas: Lūdzu, pārbaude, ka personas datu apstrādātājam valdes un ekrānā var normāli strādāt, pirmais.Pēc tam izmantojiet super līmi ielīmēt ekrānu uz metāla gadījumā.Turklāt, daži LCD ekrāniem var pieprasīt ausis stāvēt, lai būtu nogriezta.

Valodas Uzstādījumi:

1. Izmantot "IZVĒLNE" uz tālvadības pults, lai atvērtu iestatīšanas izvēlni.

2. Izmantojiet kreiso taustiņu vai labo taustiņu, lai pārvietotos "设置".

3. Pirmajā postenī "菜单语言", izmantojiet kreiso taustiņu vai labo taustiņu, lai izvēlētos valodu, un apstipriniet.

Lūdzu, skatiet foto zemāk.

  • Atbalstītā Izšķirtspēja: 1024*768
  • Atbalstītās Signāla Saskarnes Ekrāns: LVDS 30 Pin
  • Apgaismojums Tips: 1-CCFL
  • Zīmola Nosaukums: OPLY
  • Daļu Skaits: S2
  • Vienuma Tips: Citi Grāmatiņa Daļas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Saderīgu Zīmols: ThinkPad
  • Atbalstītās Ekrāna Izmērs: 15"

Atsauksmes