Karstā
(0 Atsauksmes)

Fit NT156WHM 2 VEIDU-C 15.6" Kontrollera Draiveri Dēlis+Metāla Gadījumā EDP 30 Pin Mini-HDMI Micro USB Portatīvo Modifikāciju Komplektu 1366*768

€212.38 €223.55 s
Izmērs:
Daudzums:

Pirms iegādāties šo komplektu, Lūdzu, rūpīgi izlasiet šādu saturu:

1, Lūdzu, apstipriniet, ka jūsu ekrāna pati var ieslēgt un parādīts, kā parasti.Ja jūsu ekrāns ir bojāts, lūdzu, nav pasūtījumu.Jo šo komplektu nevar vadīt un remonta bojāti ekrāniem.

2, Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu ekrāna modelis ir tieši tāds pats kā modeli sarakstā, un pievērst uzmanību izvēloties piemērotu komplektu.Ja jūsu ekrāna modelis nav mūsu sarakstā, lūdzu, sazinieties ar mums, lai informētu mūs par faktisko ekrāna modeli, lai apstiprinātu, kuri komplekts ir piemērots jums. (Tas ir ļoti svarīgi, nepareizi pirkumi var radīt nelietojams).

3, izvēloties pilnu ekrānu, modeli un lietu.Mēs nosūtīsim jums pārzinis valdes un metāla gadījumā.

4, Kad jūs izvēlieties "Tikai Metāla Gadījums", Mēs tikai sūtīt metāla gadījumā, kas ir piemērotas šim ekrānam.Lūdzu, norādiet jūsu ekrāna modeli, un kontrolieris valde varētu apstiprināt, ja tā ir piemērota.

5, Kad jūs izvēlieties "Tikai Vadītāju valdi".Mēs tikai sūtīt jums pārzinis valdes piemērotas šim ekrānam.Lūdzu, pastāstiet mums, pilnu ekrānu modeli.

6, pareizu modeli marķējumu var atrast uz muguras, ekrāna panelis.Ja neesat pārliecināts, lūdzu, atsūtiet mums foto no visu atpakaļ no ekrāna.Kā parādīts zemāk:

7, Dažas ekrāna modeļi pieprasīt top auss iekavās, lai nogriezt, lai būtu uzstādīta iekšpusē metāla gadījumā.Kā parādīts ekrāns ar foto zemāk.

Kontrolieris Valdes Funkcijas:

Šis kontrolieris valde atbalsta tikai LED paneļa ekrānus ar EDP 30 pin vai 40 pin signālu ostās.

Kontrolieris valdes darba barošanas bloks: DC 5V 2A (TIPA-C un Mikro USB Porta ievades).

Pilnībā funkcionālais TIPS-C var nodrošināt jaudu un datu pārraides vienlaikus.

Kad vadības padome nav noteikt pareizo VEIDU-C vai HDMI signāla ieejas, tas automātiski pāriet gaidīšanas režīmā.Iedegas sarkans indikators.

Signāla ieejas: 2 TIPS-C, Mini HDMI-saderīgam

Audio izejas: Austiņas, PH1.25 4-Pin 51146 mazo skaļruni (nav obligāts)

OSD: Spilgtumu, Kontrastu, VOL+, VOL - Valoda Un Tā tālāk

Valodas: Ķīniešu, Angļu, Korejiešu, Japāņu, Vācu, Franču, Spāņu

Pakete ietver:

1gb*Kontrolieris, pamatplates

1gb*EDP signāla kabelis

1gb*Riteņu tastatūra ar austiņu caurums

1gb*Metāla gadījumā (ieskaitot montāžas skrūves)

Papildus produktu komplektu, Jums var būt nepieciešams, lai sagatavotu šādus rezerves daļas.

PH1.25 4-Pin 51146 Mazu skaļruņa→

Mini HDMI uz standarta HDMI vai TIPA-C TIPS-C signāla kabeli→

TIPA-C Atbalstīta Mobilā Tālruņa Modelis:

Huawei: Mate10 Mate10Pro Mate20 Mate20Pro Mate20X Mate30 P20 P20Pro P20RS P30 Goda Note10 Goda V20

Samsung: S8 S8+ S9 S9+ S10 S10+ Note8 Piezīmes

Razer: Razer tālrunis Razer tālrunis 2

Sony: Xperia1(J9110) X peria5

Ace pro: Viens Plus7 7Pro 7T

Riekstu Tālrunis: NutR1 NutPro2S

Blackshark: blackshark 2

Nokia: Nokia 9 pure View

ZTE: AXon 9Pro

OPPO: R17 Pro

HTC: U Ultra

Piezīme: Ja jūsu tālrunis nav projekcijas funkciju, TIPA-C interfeiss, kas nav atbalsts vai darbu.

Īpaša Piezīme:

1. Kontrolieris valdes komplekts ir plug and play, nav metināšanas ir nepieciešama.Pēc saņemšanas paketi, lūdzu, pievienojiet visi kabeļi ir pareizi.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai saņemtu palīdzību.

2. Pirms nosūta paketi, mēs instalēt firmware programmu, balstoties uz jūsu ekrāna modelis.Tāpēc, lūdzu, izvēlēties modeli, kas ir tieši tāds pats un pilnīgi, kā jūsu ekrāna.Lai nodrošinātu savietojamību.Ja jūsu ekrāna modelis nav uz pārdošanu sarakstā.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu apstiprinājumu, pirms iegādāties, lai izvairītos no nevajadzīgiem strīdiem.

3. Produktu komplekta tiks modernizētas vai atjaunināt no laika uz laiku.Tāpēc, lūdzu, skatiet produkta faktiskās saņēmusi, un visas fotogrāfijas, redzams ir tikai atsaucei.

4. Mūsu cenas ir tikai pārdošanas cenu.Nav iekļauti muitas nodokļiem, PVN un citām nodevām.Lūdzu, pārbaudiet nodokļu politika jūsu valstī/reģionā, pirms pasūtījuma, lai noteiktu, vai pastāv citi maksājumi.

5. Mēs organizēt transportu 2 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas pārbaudes (izņemot brīvdienas un svētku dienas).Pirms maksājuma veikšanas, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu nosūtīšanas informācija ir pareiza.Kad pakete tiek nosūtīta, šo informāciju nevar mainīt.

6. Pēc saņemšanas paketi.Ja ir kādas problēmas.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.Tas ir labākais, lai sniegtu dažas fotogrāfijas vai videoklipus, lai palīdzētu mums izvēles problēmu.Blind negatīvas atsauksmes neatrisinās visas problēmas.Ceru, ka mēs varam sazināties un to atrisināt.Paldies jau iepriekš.

Zemāk ir bildes no savienojuma atsauces displejs.

EDN, Paldies.

  • Atbalstītās Ekrāna Izmērs: 15.6"
  • Atbalstītās Signāla Porti: EDP 30 Pin
  • Atbalstītā Izšķirtspēja: 1366*768
  • Zīmola Nosaukums: SCXG
  • Daļu Skaits: V6
  • Vienuma Tips: Citi Grāmatiņa Daļas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Saderīgu Zīmols: HP

Atsauksmes