Karstā
(0 Atsauksmes)

Bedri airētājs pats par sevi Gredzeni,OT, Starplikas,uz Vietas, Metinātājs, Metināšanas Auto Virsbūves Panelis Velkot Mazgātājs-Instruments,Auto Remonts, Mašīnu Piederumi,Lokšņu Metāla Iekārtas, palīgmateriāli

€282.47 s
Izmērs:
Daudzums:

Materiālu kvalitāte

Kvalitatīvs materiāls: Šīs bedres, stienis ir izgatavots no viegla aviācijas alumīnija, antioksidants, augsta cietība, tāpēc jums nav jāuztraucas par to, deformācijas un asaru.

Double-roku horizontālās instrumentu kopumu, bloķēšanas ierīču un 6 āķi

Divkāršo horizontālo komplekts: ieliektiem Stieņa komplekts ir divas rokas urbis, jūs varat kontrolēt celšanas izplūdes ierīce ar skrūvējamu rokturi, tā darbība ir ļoti vienkārša un izmaksu ziņā efektīvi.

Bloķēšanas ierīces un 6 āķi: Bedri nosūcējs bloķēšanas ierīce novērš vilces no kratot darbības laikā, un 6 āķi palīdzēt atjaunot iespiedumi organismā vieglāk.

Regulējams rotējošo pamatni un seismisko spilvena

Regulējams rotējoša bāze: regulējami rotējoši šasijas spilvenu var uzstādīt vertikāli un horizontāli, un jūs varat viegli regulēt ķermeņa bedri stiept, cik nepieciešams.

Zemestrīce izturīgi, blīves: zemestrīce izturīgi, blīves ir izgatavoti no nodilumizturīga un anti-ritošā materiāliem, kas aizsargā jūsu transportlīdzekli no vairāk bojājumu, ja jūs izmantot bedri strēmelēs.

Daudzfunkcionāls

Plašu lietojumu: Spirālveida izraut iespiedumi ir piemērots velkot alumīnija un tērauda iespiedumi, piemēram, auto virsbūves remonts, ledusskapis, veļas mašīna, motocikls un automašīna

Paketē iekļauts

1X vienvietīga balsta rāmis

  • Materiāls: Sakausējuma
  • Zīmola Nosaukums: goodele
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes