Karstā
(0 Atsauksmes)

Dice Soma, PU Ādas Somas, Rotaslietas, Iepakošanas Aukliņu Maisiņi Maisiņi Iepakošanai Tarot Kartes Soma galda Spēle Uzglabāšanas Somiņa Galda Spēles

€5.88 €10.88 s
Izmērs:
Daudzums:

Aizzīmju Punktiem:

1、Izturīga un Izturīga: Tās Roku darbs Dice Bag Paplātes ir izgatavoti no augstas kvalitātes PVC+ mākslīgā āda + metāla sprādzes materiālu, kas ir izturīgs un izturīgs.Tie nav viegli deformēties, un to var izmantot ilgu laiku.Aukliņu dizains dice bag ir viegli salocīt un izvērsties.Jūs varat kontrolēt izplešanās zonā ar relaksējošu vai pievelkot jostu, kā nepieciešams.

2、Vairākas Funkcijas: Šī Aukliņu Ādas Soma ne tikai ir regulējama elastīgu aukliņu dizains, bet arī ir vāka augšpusē, kuru var stingri bloķēt atvēršanu un novērstu jūsu maz lietas, zaudē.Ne tikai piemērots spēļu kauliņu, bet arī kā monēta maku.Tas var būt monētas, atslēgas un citas mazas lietas.

3、Viegli Pārvadāt: Jūs varat veikt šo Kauliņu Maisiņi ar jums, kur jums iet.Aukliņu beigās aukliņu var būt fiksēta uz jūsu mugursomā vai bagāžā.Jūs varat arī nodot to auto, lai saglabātu mazus priekšmetus.

4、Silts Pārsteigums: jūs esat avid dice spēlētāju tirgū, meklējot ideālo klāja dice piederumi?Mums ir atbilde ar pārsteidzošu Dice Aukliņu Maisiņš.Sagatavot dažus sīkrīkus kā dāvanas jūsu draugiem, ģimenes locekļiem, radiniekiem, un citiem par dzimšanas dienas, Ziemassvētki, Valentīna Diena, un citu ocns.Mūsu Dice Aukliņu Maisiņš ir lieliska dāvana ģimenei un draugiem.

5、Worry-Free Iepirkšanās: Klientu apkalpošana ir mūsu augstākā prioritāte.Ja jums nepatīk mūsu produkti 30 dienu laikā no pirkuma, mēs atmaksāsim jums pilnībā.Ja kāda iemesla dēļ jūs neesat pilnībā apmierināts ar pirkumu, lūdzu, jūtieties brīvi uz e-pastu mums, un mēs darīsim visu liels, lai nodrošinātu jūs ar atbilstošu pakalpojumu, cik drīz vien iespējams.Tas ir dice iepak.Tas nav jāiekļauj visus kauliņus.

Apraksts:

Esi pirmais, kas savu unikālu kauliņu spilvenu, un iedomājieties, ka pārsteigums par jūsu draugu sejas, kad viņi redz to.Tas ir izgatavots no mākslīgās ādas, un ir augstas kvalitātes pogas un stīgu.Dice aukliņu soma darbojas kā dice, reņu un ne tikai aizsargā savus kauliņus, bet arī galda, kad jūs roll smagā metāla dice.

Funkcijas:

1. Piezīme: Tas ir dice iepak.Tas nav jāiekļauj visus kauliņus.

2. Unikālais Dizains: dice soma ar aukliņu dizains ir viegli salocīt un izvērsties.Jūs varat kontrolēt paplašinātas zonas ar relaksējošu vai pievelkot aukliņu.

3. Roku darbs, Materiāls: dice bag, ir rokas-izgatavots no ļoti izturīgas mākslīgās ādas.Ilgtermiņa izmantošanai nav padarīt to bojāts, bet padarīs tā ir unikāla spīdumu no ādas.

4. Daudzi Ocns: Nav svarīgi, kur jūs iet, jūs varat veikt šo mazo maisiņu ar jums.Aukliņu beigās aukliņu var būt fiksēta uz jūsu mugursoma, bagāžas soma un citi līdzīgi priekšmeti.

5. Multi-Mērķis: Šī aukliņu roku darbs āda kabata ir ne tikai piemērots kauliņu spēles, jūs varat arī izmantot to kā monēta maku.Tas var būt monētas, atslēgas un citas mazas lietas.Dizains aukliņu var droši bloķēt atvēršanu, lai nepieļautu jūsu maz lietas, tiek zaudēta.

Specifikācijas:

Nosaukums: Dice Aukliņu Maisiņš

Krāsa: Melns, kā parādīts attēlā

Svars: apmēram 50 g

Materiāls: PVC + āda + metāla sprādzi

Izmērs: par diametrs 10 cm / 3.93 collas * augstums 6 cm / 2.36 collas (regulējams)

Paketē Iekļauts:

Portatīvo Ādas Aukliņu Maisiņš x 1GB

Piezīme:

1. Sakarā ar to ietekmē daudzi faktori, piemēram, displeja spilgtuma un gaismas spilgtumu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlā redzams mājas lapā.

2. Lūdzu atļaut datus, lai ir nedaudz novirze no manuālajiem mērījumiem.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Tagi: dice bag

Atsauksmes