Karstā
(0 Atsauksmes)

Poking Amatniecības Izglītības Princese Saģērbt Poking Loksnes DIY Rotaļu Kopumu, Lai Uzlabotu Krāsu Atzīšanas Krāsains Amatniecības Komplekts

€9.68 €19.37 s
Izmērs:
Daudzums:

Poking Fun Rotaļlietas ir izstrādāta, lai stimulētu iztēli un radošumu bērnos.Tie ir izgatavoti no izturīga materiāla, kas nav viegli tikt bojāti vai deformēti.Jūs varat spēlēt ar viņiem dažādos veidos.Tās ir piemērotas plaša izmantošana, piemēram, puses dod priekšroku, dāvanas un rotājumi.Vai tas ir dzimšanas dienas, svētki, vai jebkurā gadījumā, Poking Fun Rotaļlietas, kas sniegs jums prieku un jautrību.

Specifikācija:

Nosaukums: Poking Rotaļlietas Bērniem

Materiāls: papīra karte, audums

Vecums: 3 gadi un vairāk

Izmērs: (apm.)29.5*20*4mm/1.16*0.79*0.16 collas

Svars: aptuveni 255g

Iepakojuma Saraksts:

Poking pildspalva*1

Akvarelis, zīmulis*1

Poking drawing (zīmējums)*5 loksnes

akvarelis krāsošana*5 loksnes

Nulles krāsošana*1 lapa

6 krāsu krāsu karte*1

Krāsas auduma *1 soma

pērļu kokvilnas*1 lapa

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Uzlabo Smalko motoriku: Ar šo poking rotaļlietas bērniem, bērns var praktizēt savu smalko motoriku un telpisko apziņu.Rotaļlietas arī stimulētu iztēli un radošumu.

2.Kļūst Atvieglinātas: Šīs rotaļlietas var palīdzēt jūsu bērniem uzlabot viņu garastāvokli un well-being.By poking šīm rotaļlietām, viņi var izjust prieku un gandarījumu.Šīs rotaļlietas ir elastīgas un izturīgas, tādēļ tās var pretoties nodilums un nolietojums.

3.Maināms Atskaņošanas Metodes: Šie poking rotaļlietas bērniem ietver dažādus veidus, kā spēlēt.Izsmalcinātu informāciju un košas krāsas arī greifers uzmanību un izraisa aizraušanos.

4.Vairākas pielietojums: poking rotaļlietas bērniem var atdzīvināt savu dzīvi daudzos veidos, vai jūs esat ceļojumā, dzīvot savu ikdienas dzīvi, vai sagatavo bērnudārzā.

5.Burvīga Dāvana: Šie poking rotaļlietas bērniem burvīgas dāvanas jebkuriem svētkiem, dzimšanas diena vai svētki.Tās ir apburošs, droši un viegli izmantot.Jūs varat izteikt savu mīlestību un rūpes par saviem bērniem, sniedzot viņiem šīs rotaļlietas un redzēt tos laimīgus.

  • Ieteikt Vecums: 12+y
  • Modeļa Numurs: Poking Rotaļlietas Bērniem
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Brīdinājums: Nē ēst
  • Sertifikācija: Ķīna sertificēts (3.C)
  • Tēma: Nodarbošanās

Atsauksmes