Karstā
(0 Atsauksmes)

Urbšanas Skruberi Otu Komplekts, 7 Gab Urbis Suku Pielikumus Komplekts Urbju Tīrīšanas Suku Arestu Komplekts Vannas Istaba Ar Dušu, Flīžu Un

€15.67 €31.34 s
Izmērs:
Daudzums:

Apraksts:

Urbt Birste, kas nāk ar 4 dažādas formas un lieluma otas visiem mājsaimniecības tīrīšanas darbi.Sari nebūs ieskrāpēt savu vannu un dušu flīžu virsmām.Ar urbi suka galvas, jūs varat pabeigt spītīgs tīrīšanas darbus ātrāk un padara tīrīšanas pamatīgāka.

Specifikācija:

Nosaukums: Urbis Skruberi Otu Komplekts

Packin veids: opp maisā (krāsu kaste var pielāgot ar papildus naudu)

Izmērs: 2 collas, 2.5 collas, kas ir 3,5 collas, 4 collas, 5 collas suka galvas un citi piederumi

Svars: aptuveni 500g

Šis 7-gabals, kas neietilpst elektrisko urbi, tostarp 2-collu suka galvas, 2,5 collu suka galvas, 3.5 collu pagarināts suka galvas, 4 collu suka galvas, a aiza suku, a 15 cm pagarinājuma stienis, kādu lupatu.

Iepakojuma saraksts:

1*2 collu suka galvas

1*2.5 collu suka galvas

1*3.5 collu garš suka galvas

1*4 collu suka galvas

1*sprauga suka

1*15 cm pagarinājuma stienis

1*rag

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsas, kā parādīts attēlā.Paldies!

2. Pateicoties manuāla mērīšana, mērīšanas novirze no 1-3cm ir atļauts.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.【Dažādas Otas] aicina dažādu mājas tīrīšanas darbos, urbt birste, kas ietver 4 dažādas formas un lieluma otas.Jūsu duša un vanna ir flīžu virsmām nebūs saskrāpēts sukas.

2.【Spēcīgs Tīrīšanas] aicina Kopā ar urbi suku, Urbt Skruberi Otu Komplekts varat rīkoties izaicinājums tīrīšanas darbi, ātrāk un pamatīgāk.Ideāls veids, lai tiešām tīrīšana katru un cranny jūsu mājā.

3.【Multi Pieteikums] aicina Laivu korpusus, grīdas un segumi ir piemēri, lielāks virsmas, kas urbt suku arestu ir piemērots.Jūs varat tīrīt režģis, notekpaplāti, nišas, automobiļu, un citās grūti sasniedzamās vietās ar paplašināto sasniegt pielikumu.

4.【Utilītu Komplekts] aicina Urbt Skruberi Otu Komplekts ir 2 collu suka galvas, 2,5 collu suka galvas, 3.5 collu pagarināts suka galvas, 4 collu suka galvas, a aiza suku, a 15 cm pagarinājuma stienis, un auduma.Barošanas urbi nav iekļautas.

5.【Spēcīgu Saderība] aicina Katru suka ir 1/4 collu ātri mainīt, padarot to par saderīgu ar balsu vairākumu treniņi un vadītājiem.Iegūt grūts, tīrīšanas darbi, gatavu ātrāk un ar dziļāku tīra; lielā tīrīšana biedrs.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Postenis Apjoms: tīrīšanas komplekts

Atsauksmes