Karstā
(1 Atsauksmes)

Ūdensdrošs Kabatas Pludmales Segu Locīšanas Tūrisma Paklājiņš Matrača Portatīvo Viegls Mat Āra Kempings Mat Piknika Mat Smilšu Pludmales

€7.46 €15.88 s
Izmērs:
Daudzums:

Ūdensdrošs Kabatas Pludmales Segu Locīšanas Tūrisma Paklājiņš Matrača Portatīvo Viegls Mat Āra Kempings Mat Piknika Mat Smilšu Pludmales Apraksts:

Nosaukums: Salokāma piknika mat

Materiāls: neausts audums pārklājumu

Krāsa: zaļa, sarkana, dzeltena

Izmērs: mazs izmērs 90 * 150cm, vidēja izmēra 180 * 150cm, liela izmēra 180 * 200cm, liela izmēra 180 * 300cm

Specifikācijas:

1.Multi Mērķis, Four Seasons - 's nav liels pikniks mat, jūs varat to izmantot, pludmales segu, telšu segu, RV segu, baby spēlēt mat, pagalmā sega, ūdensnecaurlaidīgs segu, avārijas segu vai mest segu.šis paklājiņš ir lieliska izvēle parks, pludmale, āra, makšķerēšana, sporta pasākumi, futbola spēles, koncerti, pārgājieni.

2.Ūdensizturīgs & Sandproof-Piknika paklājs ir pilnībā ūdensnecaurlaidīga un sandproof.Šis lielais piknika sega nodrošina izcilu aizsardzību no zāles, smiltīm, netīrumiem, un akmeņiem.Jūs varat viegli nokratīt smiltis/zāle vai izmantot audu/dvieli, lai absorbētu šķidrumu, ūdensizturīgs piknika segu.JIURUN piknika mat novērš jūs no kļūst slapjš uz mitrus zālājus vai virsmām.

3.Izturīgs Materiāls-Piknika sega ir izgatavota no biezas neausts audums, vairāk stabila un izturīga,viegli mazgāt, ātri sauss un non-stick zāli.

4.Pietiekami liels un salokāma--Portatīvo un salokāms uzglabāšanai, ar roktura dizains.Krokas mazā somiņa ir viegli ceļot un viegli veikt.

5.Viegli Aprūpi - mitruma necaurlaidīgs un sandproof funkcijas padara segas ir viegli uzturēt.Vienkārši krata būs noslaucīt smiltis/zāle/dirts off, ļoti ātri, lai attīrītu.Roku mazgāšanas.ne balinātājs.Nelietojiet mīkstinātājs.

Paketē Iekļauts:

1 * Piknika mat

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Atbalsts: Dropshipping&Vairumtirdzniecības
  • Materiāls: Audekls
  • Āra Aktivitātes: Nometnes
  • Modeļa Numurs: neaustu drānu un laka

Atsauksmes

Pircējs 2023-06-26

Kvalitātes galdauts