Karstā
(0 Atsauksmes)

Staba Āmuru Āra Āmuru Skys Āmuru Mārciņa Vienmērīgu Saķeri Viegli Nagu Āra Piedzīvojumiem Telts Mietiņus Kupolu Uzstādīšana

€0.29 €0.83 s
Izmērs:
Daudzums:

Šī izturīga telts āmurs ir viegli nagu un funkcijas, ergonomisks dizains, viegli saimniecībā.Ar viegli tīrāma virsma un ērtu uzglabāšanu, tas ir būtisks instruments jebkuras kempings ceļojums.Ideāls, lai nodrošinātu nojumes un teltis, šis āmurs ir lielisks papildinājums jūsu āra rīku kolekcija.

Specifikācijas:

Produkta Nosaukums: Kempings Āmuru

Materiāls: PP

Produktu Saraksts:

1*Kempings Āmuru

Piezīmes:

Lūdzu atļaut 0,5 cm/0.20 kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu objektu, ceru, ka jūs varat saprast.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Ilgstošs Atbalsts: Pateicoties tās augsto izturību PP materiāla, mūsu Staba Āmuru var nodrošināt uzticamu atbalstu, lai visu savu tūrisma vajadzībām.Tās viegls dizains, kas nodrošina stabilu saķeri

2.Laba Saķere: Pieredze vairāk ērts rokturis un viegli turēt uz savu Telti Staba Āmuru, ar labu un vienmērīgu saķeri, kas nodrošina lielāku stabilitāti un precizitāti, kad strādājat ārpus telpām.

3.Bez piepūles Uzturēšana: Vienkārši noslaukiet Telts Āmurs ar mitru lupatiņu, pēc tam, kad izmantot, lai ātri un viegli tīrīšana, ietaupot laiku un pūles, turot to labi, kā jauns.

4.Izvelciet Likmes: iezīme Telts Staba Āmurs ir, ka to var izmantot augsnes rakšana, vai par braukšanas nagus, vai kalšanai, utt., un āķis aizmugurē var izmantot arī, lai velkot ārā likmes

5.Vairākiem mērķiem: priekšrocība Staba Āmurs ir tas, ka tā ir plašam lietojumu klāstam, kas piemērots kempings, backpacking, pludmales, parki, zāles pikniki, pārgājieni, alpīnisms, utt.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Kabatas, Multi Instrumenti

Atsauksmes