Karstā
(0 Atsauksmes)

DH30 Vietas, Metinātājs, Regulējams 30 Rīku Portatīvo OLED Ekrāns Vietas, Metināšanas iekārtas 5000mAh Lipo ir Max 0.2 mm, Niķeļa Lentes

€40.88 €78.62 s
Izmērs:
Daudzums:

DH30 Vietas, Metinātājs, Regulējams 30 Rīku Portatīvo OLED Ekrāns Vietas, Metināšanas iekārtas 5000mAh Lipo ir Max 0.2 mm, Niķeļa Lentes

Ar DD3.0 ir jauns, lai tirgū, mini vietas, metinātājs, ka var metināt 0.1-0.15 mm niķeļa gabalu līdz 30(MAX) pozīcijas, kas tika ieviests.Tas ir 0.91" ekrāns, kas padara to ļoti viegli vizualizēt enerģijas līmenis utt.Tas ir ļoti ērti un ātri

Specifikācijas :

Ekrāns: 0.91 Collu OLED

Materiāls: Metāls Lieta

Akumulatora Kapacitāte: 5500mAh

Metināšanas Jauda: 4,2 V MAX 650A

USB Izejas jauda:5V, MAX 2.4.

Uzlādes Ports: Tips-C

Produkta Izmērs: 103x83x29mm

Iepakojuma lielums: 143x107x48mm

Punktveida Metināšana, Jaudas Iestatījums:

Sākt ar pirmo pārnesumu un palielināt jaudu lēni, līdz ar to var metināt.Nav palielināt jaudu, ja tā var metināt.Izvairīties no MOS bumbas.Melnās lodētiem savienojumiem, kas norāda, ka jauda ir pārāk augsta.

Kad metināšanas, nospiediet uz leju lodēšanas pin viegli un niķeļa loksnes un akumulatoru var būt sajaukta kopā.Grūtāk jums nospiediet mazāk stabilu metināšanas būs.Tas automātiski iedarbina nospiežot uz leju, lai viens otrā.

Adapteris Atlases Prasības:

Adapteris prasa 5V, 2A vai vairāk.Ja jums nav šādu adapteri mēs iesakām iegādāties mūsu veikalā kopā, lai labāk atbild uz vietas metinātājs.

USB Izejas Ports Apraksts:

Jo iekšējā kontūrā vietas, metināšanas iekārtas, ir dažādas, tur var būt dažas saderības problēmas ar tālruņa uzlāde, tāpēc tālruni nevar uzlādēt, uz laiku,ja jums ir nepieciešams lādētājs tālruni,varat īssavienojumu 2 un 3 usb izejas ports.

Un android mobilo tālruņu,mobilo tālruņu uzlāde protokoli ir dažādi, un patlaban nevar visu atbalsta ātrās uzlādes protokolus.

Piezīme :

1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2. Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana.

3. Lūdzu, pilna uzlāde pirms sākat lietot!

4. Divas adatas no punktveida metināšana pildspalvu nevar pieskārās kopā, kas radīs īssavienojumu un dedzināt mašīnas.

Komplektā Ietilpst:

1x Vietas Metinātājs

2x Lodēšanas Pildspalvu

2x Niķeļa plāksnēm,

1x USB Kabelis

1x Manuālā

1x Kaste

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes