Karstā
(0 Atsauksmes)

Portatīvo Ceļojumu Tukšās Pudeles Uzstādīt Leakproof Lidojumu Lielums Uzpildāmas Pudeles Caurspīdīgs Kosmētikas Un Tualetes Piederumu Konteineriem, Iepildīšanas Komplekts

€5.02 €9.30 s
Izmērs:
Daudzums:

Portatīvo Ceļojumu Tukšās Pudeles Uzstādīt Leakproof Lidojumu Lielums Uzpildāmas Pudeles Caurspīdīgs Kosmētikas Un Tualetes Piederumu Konteineri Pudeļu Komplekts

Motīvs: 1. Atkārtoti UZPILDĀMAS PUDELES: Mazgājams un atkārtoti pudeli uzstādīt, un nav viegli sabojāt.Labs, izturīgs, traipu izturība un spēks.

2. PIERĀDĪJUMS DESGIN: Ceļojumu pudele komplekts nāk ar pierādījums dizainu.Jums nav nepieciešams, lai būtu jāuztraucas par savu kosmētikas vai losjoni būs noplūde uz āru.

3. MULTI MĒRĶIS: ķermeņa kopšanas līdzekļu pudeles, kas var tikt izmantotas šķidras, losjons, šampūns, kondicionieris, ķermeņa mazgāšanai, krējums, kosmētika, utt.

4. DROŠI MATERIĀLS: Izgatavots no uzticama ABS, viegls un pārtraukums izturīgs, nav kaitīgu ķimikāliju un tā ir ļoti droši izmantot.Liels spa, ceļojumu, trenažieru zāle, skolas un nometnes.

5. PRODUKTU DAUDZUMS: Jūs saņemsiet 1pc losjons pudeli, 1pc smidzināšanas pudeli, 3pcs krēms kaste, 1gb lāpstiņu, kas atbilst jūsu ceļošanas vajadzībām.

Specifikācija:

Vienuma Tips: Ceļojumu Konteineri Komplekts

Materiāls: ABS

Iepakojums Saraksts:

1 x Uzglabāšanas Kaste

1 x Smidzināšanas Pudele

1 x Losjons Pudeli

2 x 10g Krēms Gadījumā

1 x 5g Krēms Gadījumā

1 x Lāpstiņa

  • Vienuma Tips: Atkārtoti Uzpildāmas Pudeles
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmērs: Travel Bottles Set
  • Gabalu skaits: COMBO

Atsauksmes