Karstā
(0 Atsauksmes)

Alumīnija konservu Kārbas - 96 Pack 2Oz / 60G Apaļa Metāla Tvertne Skrūve Top Kannas Kosmētikas Paraugu traukiem, Sveces Ceļojumu Bundžās

€68.44 €148.78 s
Izmērs:
Daudzums:

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums!

[ALUMĪNIJA konservu KĀRBAS MATERIĀLS]: Šo skrūvi, uz tvertnes ir izgatavotas no izturīga alumīnija, lai novērstu vielas noplūdi.

[SKRŪVĒJAMU VĀCIŅU DIZAINA]:Šajos konteineros nāk ar skrūvi,-augšējā plakstiņa.Skārda bundžām, nav asu malu, visas malas ir noapaļotas un nemanāmi veidojas.

[PAKETES IETVERT]: 96PCS Alumīnija Skrūvējamu Vāku Konteineru.Viegli un ērti pārvadāt bagāžu , izslēdzot jebkuru netīrs noplūde laikā jūsu daudz ceļo.

[SALOKĀMU METĀLA BUNDŽĀS]: Augstas kvalitātes materiāliem, kas ir piemēroti, lai uzglabātu roku losjoni, krēmi, salves, balms,parauga podi, garšaugi, nagu art utt.Arī labi, lai uzglabātu amatniecība, kokvilnas, krelles, pogas , citu mazu priekšmetu un tā tālāk.

Ikvienam, kas vēlas veikt mājas lūpu balms, kosmētikas vai aromatizētas smaržas šie podi palīdzēs jums veikt perfektu dāvanu.

Šīs kārtas bundžās ir ideāls padarot lielu lūpu balzāmu, vai arī tas ir universāls pietiekami, lai citiem kosmētikas līdzekļiem, un pat uzglabāšana nail art materiālu, spīguļi un krelles.

Izmērs: diametrs: 2.68 collu/ 6.8 cm, augstums: 1 cm/ 2,5 cm

Krāsa: Melna

Tilpums: 2oz / 60ml

Pakete Ietver

96 x Skrūvējamu Vāku, Alumīnija Konservu Bundžās

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Apmaksa : 1.Samaksa jāveic 5 dienu laikā, no pasūtījumu. 2.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, uzgaidiet pāris minūtes

Sūtījumu: 1.Mēs piegādājam Pasaules piegāde. (izņemot dažas valstis un APO/FPO). 2.Visi pasūtījumi tiks apstrādāti pirmo reizi, kad maksājumu pārbaudi izturējuši. 3.Faktiskās piegādes laiks var atšķirties , īpaši laikā brīvdienu sezonu.

Atsauksmes: 1.Lūdzu, pārliecinieties, ka nav nekādu problēmu ar šo produktu. 2.Ja jums ir y neapmierinātību, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pabeigt rev iew.Mēs jums apmierinošu atbildi.

3.Ja nav problēmu, lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Gabalu skaits: COMBO

Atsauksmes