Karstā
(0 Atsauksmes)

Sienas Brā Uzlādējams 13Colors Maināms Regulējamas, Sienas lampas Ar Tālvadības pulti, Sienas Lampas Guļamistabas, Dzīvojamā Istaba Izturīgs

€26.80 €35.27 s
Izmērs:
Daudzums:

Regulējams Krāsas Temperatūra - regulējamas, sienas lampas ir 3 krāsu režīmi, lai izvēlētos, kas ļauj jums, lai radītu siltu un mājīgu vidi, lai atbilstu jūsu vajadzībām.Atmiņas funkcija padara to ir ērti izmantot kā sienas gaismas var saglabāt spilgtumu un apgaismojuma režīms, pēdējais, ko izmanto.

Magnētiskā Dizains - Aprīkota ar uzlādējamu ripa gaismas, jūs varat ņemt to uz leju, lai to uzlādētu jebkurā laikā.Viegli ievēroti montāžas plates, samazina ēnā lampas, lai sasniegtu mīkstāku un vienoto gaismu.

Stilīgs, Apvienojot elegants un moderns dizains, tas sakrīt arī ar lielāko daļu mūsdienu interjerā.Bezvadu sienas lampas ir veidotas ar augstas kvalitātes lina auduma abažūrs, mīksto un mirgošanas bez gaismas piebilst, vairāk atmosfērā, lai jūsu istabā.Visi piederumi ir iekļauti, viegli uzstādīt!

Tālvadības pults - ir Jānāk ar tālvadības pulti.Jūs varat pielāgot spilgtumu un krāsu režīmus, izmantojot tālvadības vai nospiediet lampas, kas tieši.Ar 15/30/60/120 min pēc izvēles slēdzis, lai izslēgtu lampu automātiski.

Plaša Pieteikumi: Piemērots guļamistaba, dzīvojamā istaba, kāpnes, gaitenis, kāpnes, terases, bērnu istaba, kabinets, biroju, restorānu, veikalu, kafejnīcu, viesnīcu, utt., radot mājīgu un komfortablu atmosfēru naktī.

Produkta Parametru

Gaismas avota jauda: 5 W)

Krāsu temperatūra: RGB 13 krāsas/trīs krāsu temperatūra

Uzlādes strāva: 0.5 A

Spilgtums: 45LM/35LM

Skaits lampa pērles: 9PCS/10PCS

Vadības režīms: nospiediet / tālvadības pults

Barošanas avots: akumulators, ieslēgšanas / izslēgšanas / Micro-USB

Tālvadības attālums: 4-6M

Krāsa: Krēmkrāsa & Balts

Materiāls: lina + dzelzi + ABS

Specifikācija: A/B

Iepakojuma Saturs:

2 x Abažūrs

2 x Lampas

2 x Karājas plāksne

1 x Tālvadības pults

1 x Datu kabelis

1 komplekts x skrūves montāžas piederumi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

  • Ir Spuldzes Iekļauts:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sertifikācija: Nav

Atsauksmes