Karstā
(0 Atsauksmes)

Rokas Nepilnības, Tīrīšanas Birste, Sadzīves Groove Nepilnības Cleaner Universāls Plaisa Birstes Logu Aiza Virtuves Izlietnes, Tualetes Vāki

€2.62 €5.45 s
Izmērs:
Daudzums:

Aizzīmju Punktiem:

1. Daudzpusīga lietošana: Vai tas ir ap tualetes sēdekli, virtuves izlietnes vai vannas istabu, baseinu, šīs nepilnības tīrīšanas suku var rīkoties ar jebkuru grūti sasniedzamās teritorija ar vieglumu.

2. Dziļa Tīrīšana: Ar ultra-fine sariem šī suka noņem netīrumus no visciešākā plaisām un dziļi robi, saglabājot jūsu mājās, tīru un higiēnisku.

3. Viegli Lietot: Ar ergonomiskiem koka rokturi, šīs nepilnības tīrīšanas suka nodrošina ērtu saķeri un ļauj jums, lai sasniegtu šaurās telpās bez piepūles.

4. Izturīgs un Rūsas Izturīgs: Izgatavoti no augstas kvalitātes alumīnija bāzes un neilona sariem, šīs nepilnības, tīrīšanas birste, būs ilgāk, nav viegli, lai var izraisīt tālruņa vai deformēties, un var rīkoties ar noturīgiem traipiem.

5. Uzturēt Telpas Tīras: Šīs nepilnības tīrīšanas birste ir savu labo roku, ka var atrisināt daudz nepatikšanas jums.Tas var sasniegt vērā šaurās vietās un stūros, kas ir grūti tīrīt.Tā ir mājvieta ir ikviena mājsaimniecība.

Apraksts:

Meklējat uzticamu risinājumu, lai saglabātu jūsu virtuves izlietnes un javas tīru un higiēnisku?Izskatās ne tālāk, nekā mūsu Javas Tīrāku Berzi Suka!Tas ir viegli-to-izmantot birste ir izstrādāta, lai būtu ne viegli koroziju un var atrisināt daudz nepatikšanas jums.Say goodbye uz netīrumiem un netīrumi, un sveiki dzirkstošais tīru mājās.

Īpašības:

1. Nosaukums: aiza birste ar koka rokturi 2. Materiāls: koks + alumīnija sakausējuma + cietu saru

3. Krāsa: melns, balts

4. Izmēri: 22*2cm

5. Suka galvas garums: 13cm

6. Svars: 34g

Saraksts: Nepilnības Tīrīšanas Birstīte x 1

  • Veids: Tīrīšanas Suka
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāla Tips: koka + alumīnija sakausējuma + cietu saru
  • Stils: Rokas
  • Iezīme: Noliktavā, Eco-Friendly
  • Modeļa Numurs: Nepilnības, Tīrīšanas Birste
  • Materiāls: Koka
  • Izmantošana: Sadzīves Tīrīšana

Atsauksmes