Karstā
(0 Atsauksmes)

2.A-4.A 10.A 18A AC EMI Barošanas Filtrs MAIŅSTRĀVAS augstfrekvences Filtru Moduli Anti-elektromagnētiskie Traucējumi Filting DC Komponents

€2.53 €5.05 s
Izmērs:
Daudzums:

2.A-4.A 10.A 18A AC EMI Barošanas Filtrs MAIŅSTRĀVAS augstfrekvences Filtru Moduli Anti-elektromagnētiskie Traucējumi Filting DC Komponents

Funkcijas:

1.Pieņemot divpakāpju filtrēšanas rada labāku trokšņu noņemšanas

2.Šo moduli var lietot kopā ar dekoderi vai jaudas pastiprinātāju ar filtru augstas frekvences troksni no barošanas avota

3.To var novērst elektrotīkla traucējumi, attīra strāvas padeve, būtiski uzlabotu skaņas kvalitāti no stūres pastiprinātājs, uzlabotu izšķirtspēju un fonam klusu.

4.Galvenā funkcija ir lai novērstu diferenciālis režīmā traucējumiem, ar jaudu diapazonā no 0.01 UF 0,47 UF

5.Pieejams četrās specifikācijas: 2.A, 4.A., 10.A, un 18.A pantu, ērts lietošanā, viegli darboties un viegli savienot un izmantot

Parametri:

Nosaukums: Vidējā Kopējā Režīmā EMI Filtru Jauda

Ieejas spriegums: vienfāzes DC 110-250V

Izejas spriegums: vienfāzes DC 110-250V

Nominālā noslogojuma strāva: 2A, 4A., 10.A, 18A, 4 specifikācijas pieejams

Ieejas portu: Trīs stieples 7.62 ievades ligzda

Izejas ports: 2-vadu 7.62 izejas ligzda

Produktu Ieviešanu:

Iekšējā kontūrā divu posmu kompozīta EMI filtrs izmanto divu posmu (arī pazīstams kā two-stage) filtrēšana, iegūstot labāku trokšņu noņemšanas efekts.Tas var efektīvi nomāc problēma, ātri pārejošu grupa pulsa traucējumus ar atkārtošanās frekvenci, vairāku tūkstošu hertz dažu lietotāju vietām.

Šo moduli, ja to lieto kopā ar dekoderi vai jaudas pastiprinātājs, var filtrēt augstas frekvences troksni no barošanas avota, novērš elektrotīkla traucējumi, attīra strāvas padeve, būtiski uzlabotu skaņas kvalitāti no stūres pastiprinātājs, uzlabotu izšķirtspēju un fonam klusu.

Ieejas GND ir jābūt savienotai ar zemes vadu no strāvas vadu, un var būt pievienots arī šasijas korpusā.Atkarībā no situācijas, lūdzu, pievērsiet uzmanību virzienā, kad metināšanas kopējā režīmā inductor.Lūdzu, instalējiet un šuves atbilstoši marķējumam uz plates un bērnu attēla.

Kopējās zināšanas par augstas frekvences elektromagnētiskos traucējumus, EMI filtri:

Augstas frekvences elektromagnētisko traucējumu (EMI), kopumā trīs tehnoloģijas var izmantot, barošanas filtrēšanas, lai apspiestu traucējošā trokšņa.Praktiska izmantošana, divas vai pat vairākas tehnoloģijas, kas bieži vien tiek jaukts.Tie ir:

Pievienot kondensatoru, kas pazīstams arī kā X kondensators starp dzīvo un nulles līniju no strāvas padeves.Izvēlieties X2 veida, ko galvenokārt izmanto, lai novērstu diferenciālis režīmā traucējumiem, ar jaudu diapazonā no 0.01 UF -0.47 UF.

Pievienot kapacitāte starp strāvas vadu un zemes vadu, es.e.Y kapacitāte.Izvēlieties Y2 veids, galvenokārt, lai novērstu parastā režīma traucējumus, ar jaudu diapazons 2200pF~0.1 μ F., Lai samazinātu noplūdes strāvas, elektriskā kapacitāte nedrīkst pārsniegt 0,1 μ F. Šīs plates izmanto 3300PF.

Kopējā režīmā nomākumu, kopējā režīmā induktivitāte (slāpēšanas spoles uz diviem elektropārvades līnijas).Kad nominālā strāva ir liela, stieples diametrs kopējā režīmā aizrīties arī vajadzētu būt attiecīgi palielināt, lai izturētu lielāku strāvu.Papildus, palielinot induktivitāte attiecīgi var uzlabot zemas frekvences vājināšanās pazīmes, un šo līniju pieņem 10MH.

Pakete ietver:

1X filtrs

  • Zīmola Nosaukums: Aideepen
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ

Atsauksmes