Karstā
(0 Atsauksmes)

Auto Saule Rullo Žalūzijas, Automašīnu Vējstiklu Saulessargs Ar Ievelkamu Konstrukciju Automašīnas Vējstikla saulessarga Block UV Stariem, Nodrošina Automobiļu

€65.88 €131.77 s
Izmērs:
Daudzums:

Apraksts:

Divslāņu siltumizolācija, dizains, var efektīvi bloķē siltuma un novērstu iekšējo novecošanos un plaisāšanu

Bagāžnieka dizains ļauj savilkšanās divas sekundes, un plaukšana trīs sekundēs

Nav bloka vadītāja domām, tikai aizņem 3cm biezs apakšā priekšējais logs

Viegli uzstādīt, attiecas uz gandrīz visām automašīnām

Specifikācijas:

Postenis Veids: Izvelkams Auto Saules Ēnā

Materiāls: Sudraba pārklājums audums + alumīnija sakausējuma

Izmērs: garākā piekrastes ir apm. 120cm/47inch, kreiso un labo bīdāmās diapazons ir aptuveni. 72cm-140cm/28.35 collu 55inch

Iepakojums Saraksts:

1 x Autobūves Saules Aizsardzības Aizkari

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.【Divslāņu Siltumizolācija] aicina ārējā slāņa augstas pārdomas alumīnija foliju, var tieši atspoguļo saules gaismu un temperatūru samazina iekšpusē automašīnu.Iekšējais slānis ir izgatavots no augsta blīvuma black neausts audums, ko var efektīvi bloķē siltuma un novērstu iekšējo novecošanos un plaisāšanas.

2.【Izcilu Bagāžnieka Funkcija] aicina varat justies vieglāk salocīt un uzglabāt ēnā neatstājot savu vietu ar izcilu bagāžnieka funkcija Automobiļu Saules Aizsardzības Aizkari.

3.【Nav Bloķēt Acīs Braukšanas] aicina Uz 3cm biezs apakšā Izvelkams Vējstikla Saules Ēnā saglabās jums ir skaidrs attēlojums, un nav bloķēt acīs vadītāja.

4.【Viegli Uzstādīt] aicina Mūsu auto vējstiklu saulessargs var uzstādīt un salocīts sekundes, self-savilkšanās dizains padara auto saulessarga stingri piestiprināta pie vērtnes, un to ilgums no saulessarga var regulēt, velkot.

5.【Tonēšana un Dzesēšanas] aicina Mūsu auto vējstiklu saulessarga efektīvi saglabātu jūsu automašīnas salona temperatūra, lai saglabātu jūsu transportlīdzekļa palikt atdzist.Jums nebūs bothered atkal ar karstu gaisu, atverot durvis.Tajā pašā laikā, novērš paneļa un tapsējumu no izbalēšanas un plaisas sakarā ar saules iedarbības.

  • Modeļa Numurs: Bagāžnieka Auto Saules Ēnā
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Sudraba pārklājums audums + alumīnija sakausējuma

Atsauksmes