Karstā
(0 Atsauksmes)

Izturīga Mazgāšanas līdzekļu Pudeles Stāvēt Stipriem Mazgāšanas līdzekļi Kausa Turētāja Organizēt Nozvejas Pil ar Šo Auduma Mīkstinātājs Mājas

€7.72 €11.88 s
Izmērs:
Daudzums:

Veļas Mazgāšanas Kausa Turētājs Izturīgs Veļas Mazgāšanas Līdzekli Auduma Mīkstinātājs Dozatoru Organizators Pilienu Ķērējs Paplātes Stāv Mājās Piegādi

Ērti un Viegli Lietot: Mūsu Veļas Mazgāšanas Kausa Turētājs ir paredzēta problēmu-free izmantot, vienkārši novietojiet to zem jebkādu mazgāšanas līdzekli vai auduma mīkstinātājs tvertnes, lai novērstu noplūdes un virtuves, nodrošinot tīru un organizē veļas mazgāšanas telpa.

Izturīga & Spēcīgu Slodzi Nesošo: Izstrādāts ar izturību prātā, šī veļas mazgāšanas līdzekļu turētājs var atbalstīt svaru dažādas šķidrā mazgāšanas līdzekļa un auduma mīkstinātājs tvertnes, nodrošinot drošu risinājumu jūsu veļas organizācijas vajadzībām.

Universal Savienojamība: Šī universāls turētājs ir paredzēti, lai ietilptu plašs šķidro mazgāšanas līdzekli, konteineri, auduma mīkstinātājs konteineri, veļas mazgāšanas līdzekļu dozatori, un veļas organizācijas kastes, tāpēc tas ir piemērots jebkurai mājsaimniecībai.

Haoss-Bezmaksas Risinājums: Say goodbye pilošs mazgāšanas līdzekļa un auduma mīkstinātājs traipus uz jūsu virsmām!Mūsu Veļas Mazgāšanas Kausa Turētājs nodrošina jūsu veļas jomā meklē kārtīgu, novēršot noplūdes un pil no radot nepievilcīgu virtuves.

Uzlabot Jūsu Veļas Pieredze: Ieguldīt praktisku un efektīvu risinājumu, kas ne tikai saglabā jūsu veļas mazgāšanas telpa tīra, bet arī piebilst, ērtības, lai jūsu ikdienas darbus.Mūsu Veļas Mazgāšanas Kausa Turētājs ir lielisks papildinājums jebkurai mājas veļas rutīnas.

Apraksts:

Ieviešot veļas mazgāšanas kausa turētājs - must ir piederums ik veļas telpa!

Say goodbye, lai netīrs noplūdes un pil no jūsu mazgāšanas līdzekļa un auduma mīkstinātājs konteineri ar šo novatorisku un praktisku risinājumu.

Mūsu veļas mazgāšanas kausa turētājs ir paredzēti, lai ietilptu jebkurā ekonomikā izmēra šķidrā mazgāšanas līdzekļa un auduma mīkstinātājs konteineri, padarot to par universālu piemērots visiem jūsu veļas vajadzībām.

Izgatavoti no viena gabala, no izturīga materiāla, mūsu veļas mazgāšanas ķērējs, nav nepieciešama montāža.Vienkārši virziet pilienu paplāte saskaņā ar jebkuru mazgāšanas līdzekli vai auduma mīkstinātājs traukā, ļaujiet tai strādāt savu burvju.

Tas ir viegli-to-izmantot piederumu ne tikai novērš pilēšanu, mazgāšanas līdzekļa un auduma mīkstinātājs rada haoss, bet arī saglabā savu virsmām meklē un kārtīgs.

Posteņa Nosaukums: Tases Turētājs

Materiāls: ABS

Īpašības: Ērts, Universāls, Viegli Izmantot, Spēcīgs

Izmērs Ziņas:

Izmērs: 13.4 cm x 9.5 cm x 9.3 cm/5.28" x 3.74" x 3.66" (Apm.)

Piezīmes:

Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Komplektā Ietilpst:

1 x Kausa Turētājs

  • Izmantošana: Dažādi
  • Instalācijas Veids: Grīdas veids
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmērs: M
  • Klasifikācijas: Nav locīšanas Plaukts
  • Iezīme: Noliktavā
  • Materiāls: plastmasas
  • Veids: Uzglabāšanas Turētāji & Pakaramie
  • Piemērojamo Telpu: VANNAS istaba
  • Modeļa Numurs: 21125460
  • Nē. Līmeņu: Viena

Atsauksmes