Karstā
(0 Atsauksmes)

Kalendārs Kabatas 7. Attēls Kabatas Standarta Kabatas Diagrammas Klasē Centri Zilā Karājas Kabatas Diagrammas Klasē Homeschool

€156.61 s
Izmērs:
Daudzums:

Apraksts:

Šis Standarts Kabatas Diagrammas ir izgatavota no poliestera materiāla.Tas palīdz jums sakārtot jūsu ikdienas grafiku, uzglabāt failus, pareizrakstības vārdus, un darīt to math, liecina nodarbības, un tekstu.

Funkcijas:

1. Caurspīdīga kabata, izgatavota no PVC cietie lapu, teikums, sloksnes, un vārdu kartes nekristu ārā.

2. Rāvējslēdzējs uzglabāšanas soma ar etiķeti, tiek pievienots apakšā, tāpēc, ka teikums sloksnes un vārdu kartes, jūs izmantojat ir labi saglabājies.

3. Pakārt To Jebkurā vietā: klasē, sienas, kabatas diagramma ir izstrādāta ar 4 pastiprināta grommets par ērtu karājas.

Specifikācija:

Nosaukums: Teikums Sloksnes Kabatas Diagramma

Izmērs: aptuveni 28*28in (71*71cm)

Materiāls: 420D poliesteris, PVC

krāsa: zila

Iepakojuma Saraksts:

1*Klases Kabatas Diagramma ( bez kartes)

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.[ Smart Kabatas Diagrammas ] Standarta Kabatas Diagramma ir izstrādāta ar 7 caurspīdīgs kabatas plānošanas/ teikums svītras vai uzdevumi.Tas ir paredzēts ar kabatu apakšā glabāšanai kartes un kancelejas preces.

2.[ Ērti Izvietošanu ] Ikdienas Grafiku Kabatas Diagrammas var pakārt uz sienas, durvīm, vai kabatas diagrammas stāvēt.Tā ir izstrādāta ar 4 izturīga grommets, lai palīdzētu jums pievienot to visvairāk āķi.

3.[ Izturīga Poliestera Auduma Materiāls ] Salīdzinot ar audekla, Klasē Kalendārs Kabatas Topā nav viegli, atstāt zīmes pēc nesaskrāpē vai berzes.Tas ir izgatavots no izturīga poliestera auduma ilgtermiņa lietošanai.

4.[ Paturēt Kartes Sakārtotu ] Klasē Kabatas Diagramma ir izvietotas 3 collas intervālu, lai ietilptu standarta teikums sloksnes līdz 3 collas garš.Kabatas ir pastiprināta, lai saglabātu teikums lentes vai kartes stāvus.

5.[ Daudzpusīga Izmantošana ] Soda Sloksnes Kabatas Diagrammas ir lieliska ideja birojā, klasē, un mājas lietošanai.Sakārtot jūsu ikdienas grafiku, pareizrakstības vārdus un darīt to math, un parādīt nodarbības, un tekstu.Iedrošināt skolēnus strādāt patstāvīgi.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Tāfele
  • Modeļa Numurs: Glabāšanas Pakete

Atsauksmes