Karstā
(0 Atsauksmes)

Piepūšamās Svešu Tērpu Halloween Uzspridzināt Svešzemju Cosplay Kostīmi Fantāzijas Tērpu Pieaugušajiem ar Apmetni

€33.88 €84.70 s
Izmērs:
Daudzums:

Poliestera

Rāvējslēdzējs slēgšana

Rokas Nomazgāt Tikai

【PERFEKTS IZMĒRS] aicina - Piepūšamās Svešu mēteli Kostīms, patiesi lielums Pieaugušo 150-190cm (5-6.2 ft/59-74inch) garš

【PREMIUM MATERIA] aicina-Halloween Svešzemju Kostīms ir izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes izturīga poliestera un nav viegli, lai plosītos ar caurumiem.Mēs pārbaudīt katru izstrādājumu rūpīgi, lai pārliecinātos, jūs varat saņemt to ļoti stāvoklī.

【IDEĀLS JAUTRI] aicina - Ja esi gatavs halloween kostīms puse, un vēlētos, kaut kas absolūti unikāls.Ņem šo svešzemju uzvalku un cilvēki būs paziņojums jūs pat kilometra attālumā!Tiek nolaupījuši Svešu!Iebūvēts Gaisa Sūkņa automātiskās inflācija (Baterijas x 4 AA ir Vajadzīgs, un kas Nav Iekļautas).

【IDEĀLS KOSTĪMS PAR JEBKURU AINU] aicina - Patiesi unikāls un jautrs svešzemju piepūšamās kostīmi, padara jūs izceļas no visiem.Ideāls Halloween, Ziemassvētku, Cosplay, Puse, Zoo, Karnevāls, Svētki, Tēmu Puses, Bāru, Klubu, Dzimšanas dienas svinības, Oktoberfest, Labdarības Jautri Iet, vai vienkārši parasta diena!

【Bez riska Iepirkšanās] aicina - mūsu veikalā ir vērsta uz uzlabotu produktu kvalitāti un pircēja iepirkšanās pieredzi.Ja ir kādas problēmas ar ventilatoru, lūdzu, SAZINIETIES ar MUMS.Mēs nodrošināsim jūs ar jauno USB faniem par brīvu!Lai tagad, lai sāktu savu Halloween Ceļojums!

Produkta Apraksts

Lasīt vairāk

Funkcijas:

Ūdens izturīgs poliestera, ar rokām mazgājami un viegli tīrāma.

Viegli lietot:

Pakete nāk ar augstas kvalitātes bateriju darbināms ventilators, kas ir nepieciešams baterijas (baterijas nav iekļautas).Ventilatora būs jāaizpilda svešzemju kostīms ar gaisu pāris sekundes un saglabāt kostīmu piepumpētām.

Pakete Ietver:

1*piepūšamās Ailen apmetnis Kostīms

1*USB ventilators

1*Soma ar pakaramo

Paziņojums:

Akumulatoru darbināmu ventilatoru piepūsts kostīmu sekundēs, lūdzu, nelieciet to kabatā, uz ilgu laiku, lai novērstu iekārtas no pārkaršanas, lai sadedzinātu kāju.

Lūdzu, pievelciet ārējā gredzenā, lai noturētu fanu vietā, pirms liekot uz kostīmu, ja gredzens kļūst vaļīga shippment tad ventilators varētu izkrist; Ja kostīms nevar pilnībā piepūstas, pls, atbrīvojiet gredzenu, pagrieziet ventilatora uz priekšu, lai labāk uzpūst galvu, arī, pievelciet savelces, cik stingri vien iespējams

  • Vienuma Tips: Komplekti
  • Dzimums: Unisex
  • CN: Ķīna
  • Avots Valstīs: Ķīna
  • Rakstzīmes: Alien
  • Materiāls: Poliestera
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Speciālā Izmantošana: Kostīmi
  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie
  • Avota Veids: Filmu un TV
  • Sastāvdaļas: Piepūstas Apģērbs

Tagi: kostīms

Atsauksmes