Karstā
(0 Atsauksmes)

3 Izmērs Aitu Matu Heka Suku Bambusa Rokturi Mīkstu Otu, Lateksa Krāsas Birste, Keramikas, Gleznošanas, Zīmēšanas Rasēšanas

€8.39 €12.52 s
Izmērs:
Daudzums:

3 Izmērs Aitu Matu Heka Suku Bambusa Rokturi Mīkstu Otu, Lateksa Krāsas Birste, Keramikas, Gleznošanas, Zīmēšanas Rasēšanas 3 Dažādi Izmēri: aptuveni 10,5 cm/ 4.15 collu, 13.3 cm/ 5.26 collu, 16.2 cm/ 6.38 collas plata.Laba izvēle dažādu izmēru.Dzīvoklis heka birstes ir platas otas, Ideāli piemērotu media pa lielu teritoriju, lai mazgā, šķiro, līmēšanu un vairāk.

Premium Kvalitātes: Suku rokturi izgatavoti no izturīga bambusa, izturīga bambusa rokturis nodrošina stabilu saķeri un lielisku vadāmību.Dzīvoklis rīkoties iezīmes lielisku kontroli, piemērots darbam ar mākslas un amatniecības projektiem.

Viegli Lietot: Ar otu, noņem krāsas zīmuli, drupatas ātri un viegli bez papīra neizsmērējas.Tas ir arī viegli tīrāms ar maigām ziepēm un ūdeni un žūst ātri.

Profesionālās Mākslas Krāsa Heka Sukas: Tas ir ideāls lielums, lai ātri un vienmērīgi pārklāj gabals.Brīnišķīgs līdzeklis darbam ar austrumu dokumentus un citus mākslas un amatniecības projektiem.

Plašs Pielietojums: Brīnišķīgs līdzeklis darbam ar krāsnī, mazgāt, austrumu dokumentus, mazgā, šķiro, līmēšana, putekļu noņemšana, keramikas, gleznošanas, keramikas glazūras, akvareļi, citu mākslas un amatniecības projektiem.

krāsa: kā parādīts attēlā

Materiāls: Bambuss

Iepakojuma Saturs:

1 komplekts x Aitu Matu Suku Heka

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes