Karstā
(0 Atsauksmes)

LED Galda Lampa ar Klipsi 3W Elastīgs LED Lasot Grāmatu Lampa USB Barošanas Nakts gaismas Mūzikas Stāvēt Un Grāmatu Lasīšanas Gaismas

€7.86 €12.48 s
Izmērs:
Daudzums:

Funkcijas:

1. 100% pavisam jaunu augstas kvalitātes, Clip dizains, var ekrānā vai tastatūru.Enerģijas taupīšanas dizains LED līdz 100 000 stundām.

2. USB LED grāmatu gaismu ar klipu, elastīga metāla caurule, viegli pielāgot jebkurā virzienā.Nav ārējo barošanas avotu ir nepieciešams, vienkārši ieslēdziet klēpjdatoru vai DATORU un ieslēdziet slēdzi līdz uz darbu.

3. Zems elektroenerģijas patēriņš, mīksta LED apgaismojums.Ļoti piemērots lietošanai tumsā, netraucējot roommates.

4. USB powered, nav baterijas nepieciešams.Ideja par apgaismojumu pat klēpjdatoru vai DATORU tumsā, ar ON/OFF slēdzis dizains.

5. Noteikt gaismu tieši uz ekrāna vai tastatūru, un pēc tam pievienojiet USB gaismas USB portam klēpjdatoru vai personālo DATORU.

Apraksts:

Zems elektroenerģijas patēriņš, mīksta LED apgaismojums.Ļoti piemērots lietošanai tumsā, netraucējot roommates.USB powered, nav baterijas nepieciešams.Ideja par apgaismojumu pat klēpjdatoru vai DATORU tumsā, ar ON/OFF slēdzis dizains.

Specifikācijas: Materiāls: alumīnija sakausējuma Nominālā jauda: 3W Gaismas avotu tips: importēti LED lieljaudas lampu krelles Ieejas spriegums: DC 3.5-5V Gaismas krāsa: violeta gaisma Barošanas veids: USB barošanas Viļņu Garums: 395 Izmērs: 30x6x8.5CM

Paketē Iekļauts:

1gab.*USB nakts gaisma

Piezīmes:

1. Lūdzu atļaut 0-1 collu kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Grāmata Gaismas
  • Ir Baterijas Iekļautas: No
  • Zīmola Nosaukums: YTDMEN
  • Nav Baterijas Nepieciešams,:

Tagi: LED galda lampa

Atsauksmes