Karstā
(2 Atsauksmes)

Balts 24.62 gadā. W Vannas istaba Space Saver, 3 Līmeņu, Vairāk nekā Tualeti Uzglabāšanas kamera,

€450.86 €959.26 s
Izmērs:
Daudzums:

Ar Harborough Vannas istaba Kosmosa Taupīšanas funkcijas bagātīgs, uzglabāšanas, tīra, baltā apdare, matēts stikls windows un chrome aparatūru.Tās vairāk nekā tualetes dizains palīdz maksimāli ierobežota telpa, vannas istaba.Augšējā skapī slēpjas divos līmeņos uzglabāšanai.Tas ir viens regulējams plaukta, lai palīdzētu fit garākā objektus.Durvis ir viegli atvērt un aizvērt ar gludu slīdēšanu eņģes, un fiksators nodrošina, ka durvis paliek ciet, kad slēgta.Atvērto plauktu zemāk ir liels liekot dekoratīvus priekšmetus uz ekrāna.Montāža ir vienkārša.Koordinēt vairāk nekā tualeti space saver ar citiem no Harborough Vannas Mēbeles Kolekcija, lai dotu savu vannas istabu modernu un funkcionālu izskatu un justies.

Balta Vannas istaba Space Saver, pār-the-Tualetes Glabāšanas ar ministru Kabineta un Atvērtu Plauktu, Harborough: Vannas istaba space saver piedāvā vērtīgu glabāšanas ar 2-durvju skapis ar interjera regulējams plaukta un fiksators-stils aparatūras papildu atvērtu plauktu sniedz iespēju uzglabāt tualetes piederumi un pirts piederumi (3) kopā līmeņu uzglabāšanai) Viegli montēt ar iekļauto aparatūru; der vairāk nekā lielākā daļa standarta tualetes Koordinātas ar pārējo Harborough Vannu Kolekcija Pievilcīga, baltā apdare izskatās stilīgs lielākajā daļā vannas Izmēri: 24.62 W x 9.38 D x 66 H BILT 3D interaktīvo instrukcijas, kas palīdzēs jums apkopot šo ātri, efektīvi un ar pārliecību, ka jūs to labi, jūs varat lejupielādēt bezmaksas BILT app, par jebkuru mobilo ierīci; skenēt QR kodu iepriekš, lai sāktu, un/vai apskatītu BILT video, lai uzzinātu vairāk

  • Zīmola Nosaukums: smvp
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Lietie Valde

Atsauksmes

Pircējs 2023-07-23

Man tiešām patīk likt kaut kāda veida kabineta virs manas tualetes papildu glabāšana. Mana mīļākā daļa no šīs uzglabāšanas kamera ir matēta stikla durvis. Es nezināju, likt to kopā, bet mans vīrs to izdarīja. Viņš nebija sūdzēties par visu, kas nav oderi uz augšu, un tas izskatās lieliski stāvēt, šķiet, līnijas arī. Tā bija viņam apmēram 30 minūtes, lai savāktu. Es unboxed paketes un visas daļas, kas ir skaidri marķēti. Norādījumus deva soli-pa-solim virzienos. Plauktiem iekšā ir regulējami, kas ir ērts. Mēs nostiprinātas tā, lai sienas tā, lai mums nav jāuztraucas par to, kas uz kazlēnu. Es izvēlētos balts, bet, kad es skatījos tās ir zemniecisks koka vienu, kas bija diezgan, kā arī. Noteikti, lai vēlreiz.

Pircējs 2023-07-24

Šī lieta ir milzīgs arī ļoti dekoratīvi dod vannas istaba jauku tīru izskatu. Mēs to izmantot, lai saglabātu mūsu medicīna un daži roku dvieļi/wascloths. Ja jums nav, piemēram, baltā, jūs varētu arī pārkrāsot tā jebkuru krāsu vēlaties. Mums ir vecās mājas ar seno aptieciņā virs izlietnes ka mums nācās ņemt ārā, lai tas atbilstu iepriekš tualeti. Tā ir labākā lieta!