Karstā
(0 Atsauksmes)

Detektors Elpa Detektors Ar Backlit Lcd Displejs Akumulators-jaudīgā bezkontakta Testēšana, Portatīvā Ierīce

€10.32 €20.65 s
Izmērs:
Daudzums:

Elpas analizatoru - bezkontakta Tester ar Profesionālu Precizitāti

Pasākums savu koncentrāciju ar ātrās noteikšanas un precizitāti.Šī ierīce izmanto bezkontakta tehnoloģijas, lai izvairītos no savstarpējas piesārņošanās. 2 AAA baterijas prasīts (nav iekļautas).

Nosaukums: Testeris

Funkcija: Digitālā displeja koncentrācijas rezultātu ar tūlītēju skaņas

Pēc izvēles signalizācijas punkts: sarkans apgaismojums

Automātiska izslēgšanās enerģijas taupīšanas funkcija

Iesildīšanās laiks: 10 sekundes

Reakcijas laiks: 5 sekunžu laikā

Darba vide: 5~40 grādiem pēc Celsija

Produkta izmērs: 102*38*18(mm)

Produkta neto daudzums: par 25g

Testa diapazons: 0.00%-0.19% BAC 0.0-1.9 g\L

Akumulators 2*AAA baterijas, ņemiet vērā, ka šis produkts nesatur baterijas

Saraksts:

1*testeris (bez baterijas)

1*Lietošanas rokasgrāmata

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Ātra un precīza testēšana: Šis elpas analizatoru izmanto pusvadītāju sensoru, lai precīzi nolasīt savu koncentrācija īsā laikā.Tas var palīdzēt jums izvairīties no dzeršanas un braukšanas, un zinu savu statusu pirms braukšanas.

2.Precīzi un ticami: Jūs varat izmantot šo elpas analizatoru, lai dotu jums precīzu koncentrācijas rezultātā.Tas ir ātrs noteikšanas funkcija un plaša testu diapazons 0.00%-0.19% BAC.Rezultāts tiek parādīts uz ciparu ekrāns ar izgaismotu LCD displeju un ātru skaņu.

3.Higiēnisks un viegli testēšana: Nospiediet slēdža pogu un iesildīšanās 10 sekundes.Pūst gaisu, 3-5 sekundes bez kontakta.Pārbaudiet rezultātu displejā.Šis elpas analizatoru ir tīrs un vienkārši lietojams.

4.Precīzu un ērti: Šis elpas analizatoru jums sniedz ticamus rezultātus sekundēs ar vienkāršu nospiežot pogu.Tai ir siksniņa, kas ļauj piekļūt ātri un viegli.Tas ir arī bateriju darbināmu un kabatas izmēra, lai jūs varētu ņemt to ar jums, kur jums tas ir nepieciešams. (2 AAA baterijas, kas nepieciešamas, nav iekļautas)

5.Profesionālās precizitāte: Ar uzlabotas pusvadītāju sensoru tehnoloģiju, šis elpas analizatoru nodrošina precīzus un ticamus rezultātus sekundēs.Tas ir liels LCD ekrāns ar zilu ekrāna apgaismojumu, padarot to vieglāk, lai parādītu naktī.Vai jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu drošu braukšanu pēc tam, kad dzēriens vai jūs vēlaties noderīga ierīce, lai jūsu vakariņas personām, tas elpas analizatoru ir gudra izvēle.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes