Karstā
(0 Atsauksmes)

Āra Dārza 3 Gabals Kārklu Terases Kariete Atpūtas Komplekts Regulējams PE Rotangpalmas Atpūtas Krēsli ar Spilveniem un Sānu Tabulā.

€552.28 €620.54 s
Izmērs:
Daudzums:

Āra Dārza 3 Gabals Kārklu Terases Kariete Atpūtas Komplekts Regulējams PE Rotangpalmas Atpūtas Krēsli ar Spilveniem un Sānu Tabulā.

✅KVALITĀTES KONSTRUKCIJA:

Arī kariete krēsli un atbilstības tabula ir izgatavota no augstas kvalitātes PE Rotangpalmas pa pulvera pārklājumu tērauda rāmis, un būs ilgāk un vairāk izturīgas pret laika apstākļu izmaiņas, nekā citi līdzīgi pinumu mēbeles.

✅ŠIKS UN MODERNS:

Mūsdienu, tīras līnijas un gluds leņķi moderna centrālais uz jebkuru āra apstākļos.Ar expresso rotangpalmas apdare stilistiski papildina bēša spilveni bet rotangpalmas pusē tabulu aizpilda šo klasisko patio set.

✅REGULĒJAMI GUĻUS:

Ērti regulējams muguras balsti ļauj jums izvēlēties 4 dažādās pozīcijās no sēdus uz augšu, lai lounging atpakaļ, līdz pilnīgi guļus.Jūs varat baudīt komfortablu nap vai atpūtas par šo kariete kā paaugstinātas izturības tērauda caurules konstrukcija, protams, pielāgojas jūsu ķermeņa stabili un vienmērīgi.

✅BIEZA & COMFY SPILVENU:

Papildus-dziļi, low set mūsdienu sēdvietu un bieza aizmugurējā atbalsta spilveni izveidotu galīgo āra sēdvietu pieredzi.Spilvena auduma ar mīkstu sūkli sēdekļi ar papildu komfortu, tas ir viegli tīrīt un uzturēt.Nav izbalināt viegli.Jūs varat vienkārši zip off spilvenu pārvalki un dot viņiem ātri izmazgāt, tos meklē pavisam jaunu.

✅ ELEGANTS STIKLA GALDA:

Terases kariete lounge uzstādīt arī iezīmes krāšņs rūdīta stikla virsma, kas lieliski izceļ jūsu terašu vai pie baseina dekori.

✅ADJUSTABL E KĀJĀM

Regulējams krēsla kājām var saglabātu līdzsvaru, kas ļauj jums novietot noteikti pie baseina, zālāju, klāja, lievenis, kur vien vēlaties.Un tā var arī pasargāt mēbeles no socked.

✅VIEGLI IZMANTOT & SALIKT.

Mūsu kariete lounge nāk ar skaidri uzstādīšanas instrukcijas, tas ir viegli uzlikt katru atdalītajām daļām uz visu, bez pārāk daudz rīki.Nepieciešama montāža bet visus instrumentus un aparatūru, kas iekļauti.Mēbeles komplekts iezīme viegls cieta konstrukcija ar pārnēsājamo dizains padarot viegli transportēt un apkopot.

· 3 Gab terases kariete lounge kopā ir 2 kastes un ir nepieciešama montāža.

Specifikācijas:

Rotangpalmas Materiāls: PE

Rotangpalmas krāsa: Espresso

Rāmis: tērauda

Spilvena: 250g poliestera ūdens necaurlaidīgs audums un augstas kvalitātes sūklis, polsterēta, biezums: 2.4".

Spilvena Krāsa: Bēša

Rūdīta Stikla: 0.2" biezums

Atpūtas Krēsls Izmēri: 76.4"x 26.4" x 13.4"

Galda Izmērs: 19.3 x 19.3"x 13.4"

Komplektā Ietilpst:

2 x atpūtas krēsli

1 x Galda ar rūdīta stikla

2 x Sēdekļu spilveni

2 x Muguras spilveni

Krēsls Tilpums: 396 lbs. (180 kg katra)

Galda Jauda: 130 lbs. (60 kg)

Neto Svars: 88 lbs/set (40 kg /komplekts)

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izskats: Mūsdienu Stils
  • Stils: Minimālisma Moderno
  • Atpūtas Krēsls Izmēri: 76.4"x 26.4" x 13.4"
  • Īpaša Izmantošana: Dārza Komplekts
  • Salocīta: No
  • Galda Izmērs: 19.3"x 19.3"x 13.4"
  • Vispārēju Lietošanu: Āra Mēbelēm
  • Materiāls: Rattan / Kārklu

Atsauksmes