Karstā
(0 Atsauksmes)

Alumīnija konservu Kārbas - 80 Pack 1Oz / 30G Apaļas Metāla Skārda Konteiners Skrūve Top Kannas Kosmētikas Paraugu traukiem, Sveces, Kārbas

€31.65 €75.35 s
Izmērs:
Daudzums:

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums!

(SKRŪVĒJAMU VĀCIŅU DIZAINA): Šajos konteineros nāk ar skrūvi,-augšējā plakstiņa.Skārda bundžām, nav asu malu, visas malas ir noapaļotas un nemanāmi veidojas.

(DAUDZFUNKCIONĀLS METĀLA KĀRBĀS): Augstas kvalitātes materiāliem, kas ir piemēroti, lai uzglabātu roku losjoni, krēmi, salves, balms,parauga podi, garšaugi, nagu art utt.Arī labi, lai uzglabātu amatniecība, kokvilnas, krelles, pogas , citu mazu priekšmetu un tā tālāk.

Viegli un ērti pārvadāt bagāžu , izslēdzot jebkuru netīrs noplūde laikā jūsu daudz ceļo.

noplūdes novēršanai

Izmērs: diametrs: 1.97 collas/ 5 cm, augstums: 0.78 collu/ 2 cm

Tilpums: 30ml

krāsa:melna

Materiāls:alumīnija

Iepakojuma Saturs:

80 x Skrūvējamu Vāku, Kārbas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Apmaksa : 1.Samaksa jāveic 5 dienu laikā, no pasūtījumu. 2.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, uzgaidiet pāris minūtes

Sūtījumu: 1.Mēs piegādājam Pasaules piegāde. (izņemot dažas valstis un APO/FPO). 2.Visi pasūtījumi tiks apstrādāti pirmo reizi, kad maksājumu pārbaudi izturējuši. 3.Faktiskās piegādes laiks var atšķirties , īpaši laikā brīvdienu sezonu.

Atsauksmes: 1.Lūdzu, pārliecinieties, ka nav nekādu problēmu ar šo produktu. 2.Ja jums ir y neapmierinātību, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pabeigt rev iew.Mēs jums apmierinošu atbildi.

3.Ja nav problēmu, lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Gabalu skaits: COMBO

Atsauksmes