Karstā
(0 Atsauksmes)

SUV Tailgate, Moskītu tīkls, Ventilācijas Saules Ēnojums, Anti-Lido Izmantot Āra Kempings/Makšķerēšana/Self Braukšanas Brauciens

€150.55 €301.10 s
Izmērs:
Daudzums:

Apraksts:

Ja jūs plānojat, lai būtu ceļa, braukšanas, ekskursijas, kempings, vai āra zveja, mūsu auto tailgate, moskītu tīkls ir ļoti nepieciešams aksesuārs jūsu SUV vai van.Tas ir funkcijas, piemēram, lūka, saulessargs, pret-lidot, un anti-odi.

Specifikācijas:

Nosaukums: Automašīnu Tailgate Odi Neto

Materiāls: Augsta Blīvuma Sieta Neilons

Gadījumā Transportlīdzekļi: SUV, MPV, Van

Produkta krāsa: melns

Funkcijas:

Lūka, Saulessargs, Pret-lidot, un Anti-odi

Viegli Uzstādīt

Izturīgs

Divvirzienu Rāvējslēdzējs Slēgšana

4 Izmēri - S izmērs stand atstarpes 39-45 cm; M izmērs stand atstarpēm, 45-47 cm; L izmēru, lai stāv atstarpes 47-49 cm; XL izmērs 49-53 collas collas piķis grupā.

Iepakojums Saraksts:

Auto Tailgate Odi, Neto *1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Vienkārša Uzstādīšana - Uzstādīt ātri un vienkārši uz tailgate rāmi, izmantojot magnētiskās lentes un kluči, piestipriniet āķi un stiprinājumi, lai tailgate lifts grupā, un piestiprināt magnētus uz tailgate rāmis.

2.Nepieciešams Ceļojumiem Vasarā - Šis produkts ir funkcijas, piemēram, ventilācijas, ēnojumu, anti-lidot, un anti-odi.Piemērots āra, kempings, makšķerēšana, braukšanas braucieniem, un citos gadījumos.

3.Lielisks Kvalitāte - Šis auto tailgate odi net ir kvalitāte, kas ir ļoti lielisks un uzticams.Tas ir ar 1mm ultra-plānas caurumi un var pilnībā atvairīt odi un mušas.Ļoti ieteicams kā auto piederumi.

4.Divvirzienu Rāvējslēdzējs Slēgšana - Aizsargāt iekšpusē automašīnu no moskītu kodieniem.Ideāls postenis āra kempings, makšķerēšana, un self-braukšanas ekskursijas vasarā.

5.4 Izmēri - Šis SUV odi neto ir 4 izmēri.Jūs varat izvēlēties vienu, kas ir visvairāk piemērots jūsu Suv, MPVs, vai .Ieteicams.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes