Karstā
(0 Atsauksmes)

Sānu Loga Aizsegu Jumta Lietus Vadošais Teknes Ford Bronco 2021 2022 2023 4-Durvju Aizsardzībai no Saules, lietus lāses un Skaļš Vējš

€337.83 €444.52 s
Izmērs:
Daudzums:

Uzstādīt:

Der Ford Bronco ir 2021.+

(tikai 4-durvju versija)

Funkcijas:

【Materiāls] aicina Mūsu saulessarga ir izgatavots no augstas kvalitātes ABS, kas ir anti-ultravioleto un korozijas izturīgs, izturīgs.

【Unikāla Dizaina] aicina loga malas laika vairogs ir paredzēts paaugstināt, lai novērstu windows no kļūst ļoti slapjš.Groove dizains novērš arī vairāk ūdeni no piloša mašīnā, ja ir atvērtas durvis.

【Praktisko] aicina Šos lietus, vēja deflektori var aizsargāt jūs no saules, lietus lāses un skaļš vēja, ja jūs braucat ar logi vaļā.Tie novērš logu miglošanas un samazināt iekštelpu vēja troksni.Pat nemaz svaigu gaisu jūsu Mustang, kamēr jūs esat smēķēšanas lietus apstākļos.

【Viegli Uzstādīt] aicina Bez papildus urbumu vai modifikācijas nepieciešama.Par hardtop būtu jānovērš, pirms uzstādīšanas, pēc tam noraut lenti uz muguras un instalējiet to vietā.

Specifikācija:

Nosaukums: Logu Sejsegu Lietus Aizsargs

Materiāls: ABS

Daudzums: 6Pcs/komplekts

Krāsa: Melna

Iepakojums iekļauti:

6 * Logu Sejsegu Lietus Aizsargs

1 * uzstādiet Montāžas Piederumus

Piezīme:

1. Sakarā ar manuālo mērījumu un nelielas krāsu variācijas, lūdzu, ļaujiet 1-3 cm (0.4-1.18 collas) starpību, lai atbilstu dažādiem displeja uzstādījumi.

2. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu, saprast.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes