Karstā
(0 Atsauksmes)

Auto Lēkt Starter, 1500A Maksimālā Akumulatora Lēkt Starter līdz 7.0 L Gāzes vai 5.5 L dīzeļmotors, 12V Pārnēsājamo Bateriju Starteri, Stūres P

€402.18 €536.23 s
Izmērs:
Daudzums:

【Jaudīgs Akumulators Lēkt Starter] aicina: Šajā 1500-Amp maksimālā litija auto lēkt starteri var sākt transportlīdzekļa(līdz 7.0 L gāze/ 5.5 L Dīzeļdzinēju) sekundēs, Tā var strādāt ekstrēmos klimatiskajos apstākļos -4~140℉.Piemērots automašīnas, kravas automašīnas, motocikli, laivas, RV vai traktoriem, un tā tālāk.

【10 Uzlabot Aizsardzību] aicina: AX1500 akumulatora lēkt starter ir 10 dažādas drošības funkcijas, atbrīvo savas rūpes par nepareizu un dzirksteles.Nulles sprieguma start funkcija ir drošības aizsardzības tehnoloģija, ko AX1500 lēkt starter, Pat tad, ja akumulatora spriegums ir pārāk zems (zemāks par 0V), nospiežot "BOOST" poga liks automašīnas, lai atsāktu.

【1.4" LCD Displejs] aicina: Uz AX1500 portatīvo auto akumulatoru lēkt starteris ir aprīkots ar 1.4" LCD Displejs, kurā var apskatīt izmantošanas statusu un atlikušo varu skaidri, Ja jūs\\ " atkārtota uz ceļa un jūsu auto darbojas no akumulatora, jūs don\\'t ir nepacietīgi uzminēt, pamatojoties uz rādītājiem vai gaidīt, ka kāds/Izsauktu palīdzību uz neapdzīvotām interstate.

【LED Lukturīti] aicina: akumulators, starteri, LED gaismas, kas ietver trīs režīmos (Zibspuldzes Gaismas, Stroboskopu Gaismas, SOS Gaismas ), ko var izmantot dažādās ārkārtas situācijās, telšu un āra piedzīvojumiem, kas nodrošina maksimālas ērtības un elastīgumu.un akumulatoru džemperis atbalsta 48 stundu augstu spilgtumu apgaismojumu.

【, Ko Jūs] aicina: 2 gadi produkta kvalitātes nodrošināšanas un 24h klientu apkalpošanas x1, Automašīnas Akumulators Lēkt Starter x1, Smart Lēkt Kabeļu x1, USB Type-C Uzlādes Kabelis, x1, Lietotāja Rokasgrāmata x1. Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai saņemtu palīdzību, ja kādi jautājumi.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes