Karstā
(0 Atsauksmes)

2.4 L Motors Hyundai Santa Fe G4KJ 4-Taktu Dzinējs Benzīna Auto Accesorios Auto Aksesuāru спортивние распредвали на авто

€17 782.70 €22 228.38 s
Izmērs:
Daudzums:

Laipni lūdzam ZHONGQI Jauda Veikals

Mēs esam moderna iekšdedzes dzinēja ražotājs integrēt ražošanas un remanufacturing pasažieru automašīnas dzinēju un detaļu, kā arī tirdzniecības un pakalpojumu pilnīgu mašīnas un to daļas.

Mēs piedāvājam vairumtirdzniecības un laipni aicināti Dropshipper/Aģents/Tālākpārdevēju, lai apspriestu sadarbību.

Lūdzu, Ņemiet Vērā,!!!

Kuģniecības kanāli parādīts uz platformas, ir ne reāla kuģošanas kanāli.Sakarā ar lieko svaru zāļu sīkpaku loģistikas uz platformu, izmantot nevar, un tur ir trīs transportēšanas kanāli tiek izmantoti, lai faktiskās piegādes:

1. Gaisa Kravas

2. Express

3. Jūras Kravu LCL

Lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas dienestu, lai noteiktu, kuras kuģošanas kanālu, lai izmantotu, pirms maksājumu, un modificēt kuģniecības izmaksas.

Tiešā debeta rīkojumi netiek piegādāti! ! !

Lūdzu, zināt! ! !

2.4 L Motors Hyundai Santa Fe G4KJ 4-Taktu Dzinējs Benzīns

Kods: G4KJ

Par Hyundai Santa Fe

Tilpums: 2.4 L

Jauda: 139KW

Jauda: 189

Griezes moments: 240N

Cilindru skaits: 4

Vārsti uz cilindru: 4

Iepakošanas metode: koka kastē

Garantijas Laiks:12 Mēnešus.Neierobežots Kilometru

Iepakojums :

Izmērs: 60X40X81 cm / gab

Svars: 120kg / gab

Par Mums

Mēs esam moderna iekšdedzes dzinēja ražotājs integrēt ražošanas un remanufacturing pasažieru automašīnas dzinēju un detaļu, kā arī tirdzniecības un pakalpojumu pilnīgu mašīnas un to daļas.

Mūsu Komanda

Mēs esam samontēti grupas tehnisko inženieri, kas strādā automobiļu motoru, nozare jau daudzus gadus, un veidojas mūsu pašu tehnisko kvalitāti komanda, kas ar viņiem kā galveno; lai nodrošinātu, ka katrs produkts atbilst tās rūpnīcas pārbaudes rādītājiem.Kas garantē produktu kvalitāti, un atbilst klienti, kuri izvēlas mūsu produkti ir uzņēmuma nemainīgs mērķis.

1. Atsauksmes

(1).Preces vai citas lietas, jums ir nepieciešams, lai izskaidrotu, lūdzu, atstājiet ziņu piezīmes, mēs noformētu pasūtījumu atbilstoši jūsu vēlmēm.

(2).Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!

(3).Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams, mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu labāko risinājumu.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, neaizmirstiet atstāt mums 5 zvaigznēm kā iedrošinājums.

2. Maksājuma

Jūs varat maksāt ar Paypal, Webmoney, Yandex, Vīza, Mastercard, Western Union, Qiwi un Bankas Pārvedumu, un tā tālāk .

3. Atgriež & Kompensācijas

(1).Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 30 dienu laikā vai atl.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms atgriešanās.

(2).Bojātas preces, ir jāziņo garantijas laikā un atgriezās pie mums (ja iespējams, oriģinālais iepakojums).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un pastāstiet mums savu kārtas numuru.

(3).Atpakaļ nosūtīšanas izdevumus sedz pircējs.

4. Piegādes Detaļas

Ja jums nav saņēmis preces, 60 dienu laikā pēc maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un atbildēt uz jums, cik ātri vien iespējams.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība.

5. Klientu Serviss

Visas ziņas, mēs atbildēsim ātrāko laiku, ja jūs nevarat atbildēt laiku, jo laika starpība, lūdzu, esiet pacietīgi.tie būs atbildēja, 1 darba dienas laikā.

  • Pārvietošanās: 2.4 L
  • Materiāla Tips: Metāla, alumīnija
  • Postenis Svars: 120kg
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Nosaukums: G4KJ
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: ISO9001
  • OEM NR.: G4KJ
  • Vienuma Tips: Motora Bloka
  • Nē. Cilindru: 4 Cilindru

Atsauksmes