Karstā
(0 Atsauksmes)

LED Gaismas Stīgu Daudzfunkcionāls Portatīvo Kempings Gaismas Ūdensizturīgs 1800mAh Tipa C Uzlādējams 10m Āra Atmosfēru Telts Dekori

€14.31 €23.85 s
Izmērs:
Daudzums:

LED Gaismas Stīgu Portatīvo Daudzfunkcionāls Gaismas Stīgu Ūdensizturīgs 1800mAh Uzlādējams Āra Atmosfēru Telts Dekori

Motīvs:

1. Elastīgi un Izturīgi: Izgatavots no augstas kvalitātes un izturīga materiāla, šie gaismas līnijas ir elastīgas un var būt smilga, salocīts, un savīti, lai atbilstu jūsu vajadzībām.Tie ir būvēts, lai pēdējā un izturētu āra lietošanai.

2. 360° Apgaismojums: LED pasaku gaismas ir gluda un strukturētas ārējo slāni, kas izstaro 360° mirdzumu.Ar IP67 waterproof reitings, tie ir ideāli piemērota āra apdare, vai tas ir jūsu mājās, dārzā, pagalmā, zāliena, vai lapene.Nav jāuztraucas par lietus lāses, ruining gaisotni.

3. Uzlādējams Akumulators: kempings gaismas funkcijas iebūvēts uzlādējams akumulators ar jaudu 1800mAh.Tas nāk ar vairākas ķēdes aizsardzības likumi, sadalīšana, kas ir brīva no tradicionālajām lielgabarīta akumulatoru moduļus.Tas piedāvā arī pārmaksu aizsardzība papildu drošība.

4. Portatīvo Kempings Gaismas (10m): Šis kempings gaisma ir gudrs kombinācija gaismas un gaisotni.Tās vieglais dizains padara to viegli pārvadāt un uzstādīt, lai kur jūs dotos.Tas ir būtisks aksesuārs kempings braucieniem un āra piedzīvojumiem.

5. Universāls Apdare: Vietu šos siltā dzeltenā LED gaismas kokiem, vīnogulājiem, nojumes, guļamistabu logiem, balkoniem, vai sienas, lai radītu mājīgu un patīkamu atmosfēru.Šo spilgto lukturi ir ne tikai tūrisma, bet var izmantot arī mājas dekorēšanai, pievienojot pieskārienu romantika uz jebkuru iestatījumu.

Specifikācija:

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Izmērs: 110 * 36mm/4.33 * 1.41 collas

Lampas lentes garums: 10 metri

Kopumā ūdensnecaurlaidīgs līmenis: iedarbību ipx4

Lampas sloksnes aizsardzības pakāpe: IP67

Produkta materiāls: ABS

Akumulators: 1800mAh

Uzlāde: produkts nav iekļauta uzlādes kabeli un ir jāiegādājas ar sevi.USB interfeisu.

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 * Gaismas Stīgu

  • Forma: Kārta
  • Modeļa Numurs: kempings gaismas
  • Zīmola Nosaukums: VKTECH
  • Barošanas Avots: Uzlādējams Akumulators
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • ūdensizturīgs: IP67
  • Vienuma Tips: krelles

Atsauksmes