Karstā
(0 Atsauksmes)

Tirdzniecības Kartes Saistvielu 900 Kabatas 9-Kabatas Kartes Kolekcija Saistvielu Piemērots Spēle/Futbolu/Beisbolu Kartes Sarkana

€25.96 €35.08 s
Izmērs:
Daudzums:

Tirdzniecības Kartes Saistvielu 900 Kabatas 9-Kabatas Kartes Kolekcija Saistvielu Piemērots Spēle/Futbolu/Beisbolu Kartes Sarkana

tirdzniecības kartes saistvielas var būt līdz 900 kartēm un ir 50 lapas no izturīga piedurknes ar 9 slots uz katru pusi, tātad jūs varat glabāt daudz spēļu kārtis kartes saistvielu 9 kabatā, lai apmierinātu savu vācot hobijs.

Kartes turētājiem par tirdzniecības kartes ir izgatavota no premium PU ādas, kas novērš ūdens iekļūšanu, un padara traipus vieglāk noņemt.Turklāt mūsu ūdensizturīgs, 9 kabatas kartes saistviela ir laba triecienu un mitruma izturība.

Ar 3-gredzenu dizainu tirdzniecības kartes saistvielu 9 kabatas, piedurknes var ielikt vai izņemt viegli.

Mūsu karte saistvielu 900 kabatas ir perfekts izmērs, lai noturētu daudzas standarta kartes , kas ir saderīgs ar standarta izmēra kartes, piemēram, spēļu kārtis, futbola kartes, beisbola kartes, kartiņas, vizītkartes, basketbola kartes, utt.

Krāsa:Sarkana/Melna

Materiāls:PU

Izmērs:aptuveni 33 x 26cm

Iepakojuma Saturs:

1 x Tirdzniecības Kartes Kūlīšu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes