Karstā
(0 Atsauksmes)

Auto Uzlīmes Ķermeņa Uzlīmes Satin Matt Matēta Melna Folija Auto Matēts Vinila Transportlīdzeklis Ietīšana Filmu Transportlīdzekļa Decal Uzlīmes 1.52 M*18M

€2 337.56 €4 770.52 s
Izmērs:
Daudzums:

[Draudzīgs atgādinājums: piemēram, auto uzlīmes]

1. Nav vaska automašīnas, vienu nedēļu pirms jums izlemt, lai saģērbt savu auto.Vasks padarīs uzlīmes nav stick stingri; filmu nevar ielīmēt, kad auto ir karsts, un auto ir jānomazgā.Nav atļauts mazgāt auto nedēļas laikā pēc tam, līmēšana.Nepakļaut saules 24 stundu laikā; nemazgāt auto, trīs dienas pēc tam, kad auto uzlīme tiek ielīmēta, un nav ielīmējiet to uz lietainā dienā, efekts būs slikti.

2. Ja uz uzlīmes jābūt uzlīmēts uz durvju kreka vai citās vietās, kas jāpārvieto, neuztraucieties, vienkārši izgriezt ar asu nazi, pēc tam, līmēšana.

3. Ja jūs tiešām nevēlaties to darīt pats, lūdzu, dodieties uz vietējo vieta, kur saules filma ir ielīmēts, lai palīdzētu.

【, Kā notīrīt] aicina

Uzmanīgi nokasīt malas uzlīme ar jūsu nagus, un tad izrauj to off pilnīgi, neatstājot zīmes vai bojāt automašīnas krāsojumu.Ziemā, ja tas ir pārāk auksts, lai nokasīt stūri, jūs varat izmantot matu žāvētājs, lai novērstu līmētas papīra

Pareizi, apsildāmi, līmi var viegli noņemt pēc tam, kad mīkstināšanai.

【Produkta Specifikāciju] Aicina

Īpašu izmēru var pielāgot lielu pirkumu daudzumu, un to var apstrādāt citu vārdā.Laipni aicināti konsultēties ar klientu servisu!

Izmēru var samazināt, meklē ilgtermiņa sadarbības klientiem, norādot cenu un meklē uz priekšu, lai win-win sadarbību, nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu.

【Produkta Materiāla] aicina PVC

[Piemērošanas] Automobiļu detaļas, piemēram, jumtiņa, asti, kameras, centrs konsole, rokturi, degvielas tvertne, balsts, utt. ·

Auto eksterjera kopējā iepakojuma, auto interjers, iepakojums.

Mobilo telefonu, datoru un citu elektronisko produktiem,

Šis produkts ir arī plaši izmanto: piemērots automašīnas salona apdarei, bet arī mēbelēs, skapji, sienas remonts un modifikācija.Mūsdienu vidus un augstas kvalitātes apdares un mēbeļu apdari.Tas ir galvenokārt izmanto, lai apdares attieksmi pret augstām vietām, piemēram, auditorijas, restorānos, veikalos, lielveikalos, viesnīcās, birojos, lidostās, dzīvokļi, villas, lifts ieejas, teātri; to var pievienot, apavu skapji, grāmatu skapji, skapji, galdi, plātnes, stikls Un tā par visu gludu virsmu sasaistīšanai.

[Produkta Īpašības] Visu filmu laminēšana: nē līmēšana, bez vīlēm, nekādas pēdas, nodrošinot skaistu auto virsmas; stabila kvalitāte; zema cena; pilna šķirnes.

  • Veids: Matēts filmu
  • Objekta Garumu: 18M
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: PVC
  • Produktu kategorija: Auto virsbūves uzlīmes
  • Krāsa: Matēts Balts, Matēts Oranža, Matēts Tiffany, Matēts Melns, Matēts sarkana, MATT
  • Sērija: Matēta krāsa mainās filmas
  • Objektu Platums: 1.52M

Atsauksmes