Karstā
(0 Atsauksmes)

Ātri Uzlādēt PD C Tipa Dual USB Porti Automašīnu, Autobusu Lādētāja Ligzdas Adapteris 12V/24V USB Barošanas Panelis Ar Swith Jūras Motorcyc R0U0

€4.01 €7.04 s
Izmērs:
Daudzums:

Informācija:

* PD USB-C Ātrās Uzlādes Strāvas Piegādes 3.0 USB-C ostas piegādāt 55W powerat 3X ātrumu 30 minūtes.(Ātra uzlāde: ir nepieciešams izmantot ar USB C LĪDZ kabeli.)

* Ātra Uzlādes Portus Tips A: Ātri Uzlādēt 3.0 Porti Nodrošina 4x ātrāks uzlādes ātrums uz saderīgām ierīcēm.Var iekasēt saderīgām ierīcēm, līdz pat 80%, savukārt tikai 35 minūtes.

* Nav Nepieciešams Urbt Lielu Caurumu + nepievelk putekļus ,Neilona korpuss ir efektīva, izturība pret skrāpējumiem, un šis produkts arī dizains ir Izolētas klp, tas klp efektīvi aizsargā lādētāju pret pēkšņu ūdens šļakatām un nepievelk putekļus.

* Vienkārši instalācijas, Tas ir virsmas mount uzstādīšana.Ierīci var uzstādīt uz līdzenas virsmas, un nav nepieciešams, lai samazinātu lielu caurumu, tikai nelielu caurumu likt stieples, viegli uzstādīt 20 minūšu laikā.Universāli piemērots vairumam 12V/24V Transportlīdzekļi, Automašīnas, Motocikli, Laivas, RV.Zilā gaisma ir vienmēr, kad tas ir ieslēgts.

* Plaša Saderība Maksas visiem jūsu ierīces.Auto lādētājs adapteris maksa jūsu mobilo ierīci pie maksimālās lādēšanas ātrums ierīce atbalsta.

Specifikācija:

*Stāvoklis: Pavisam jaunu

*Universāls Furnitūru: JĀ

*Tips: Automašīnu Ātrās Uzlādes Ligzda

*Materiāls: ABS

*Krāsa: Melna

*Ieeja: DC 12V-24V

*Jauda: QC3.0+PD3.0QC3.0:36W, PD3.0:55W

*Izejas USB ports: PD+QC3.0

*Elektroinstalācijas Metode: melno vadu uz negatīvo polu, un sarkano vadu ar pozitīvo polu

*Piemērots lielākajai daļai 12V/24V Transportlīdzekļi, Automašīnas, Motocikli, Laivas, RV

Iepakojuma saturs:

1gb * Automašīnas Lādētājs

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Paldies par jūsu uzmanību, Jūs varat sazināties ar mums, lai iegūtu vairāk informāciju par precēm .Laipni lūdzam apmeklēt.Ceru, ka jums ir jauka diena!

  • Out Power: 38W
  • Materiāla Tips: Abs
  • Postenis Svars: 0.06kg
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Spriegums: 12V
  • Postenis izmēra: 6.9X3.9cm
  • Vienuma Tips: Kabeļi, Adapteri & Kontaktligzdas
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Modeļa Nosaukums: B2

Atsauksmes