Karstā
(0 Atsauksmes)

Efektīva Fascijas Atbrīvot Ar Dual Ball - Dažādas Iespējas, Kas Pieejamas, Un Vairākas Krāsas Un Iespējas

€13.29 €22.16 s
Izmērs:
Daudzums:

Apraksts:

Joga Dubultu Lodīšu: Šis komplekts ar divkāršu bumbiņas ir izgatavotas no pārtikas klases materiāli, garantējot drošību un vides aizsardzību.Cietā silikona virsma ir gluda un maiga, ar mērenu maigumu, padarot to piemērotu efektīvu masāžu.

Dubultā fascial bumbas: Izmantot dubultu fascial bumbas, masāžas vietu un atbrīvot muskuļu saspringumu.Izturīga silikona nodrošina vienmērīgu un maigu masāžu pieredzi.Vairākas krāsas un iespējas, ir iespējams izvēlēties no, lai atbilstu jūsu vēlmēm.

Silikona masāžas bumbas: Šīs masāžas bumbiņas ir izgatavotas no cietā silikona, ar gludu un maigu virsmu ērti, masāža.Dubultā bumbiņas var atbrīvot muskuļus, mērķtiecīgi, nodrošinot atvieglojumus un relaksācijai.

Zemesriekstu bumbas: Šie zemesriekstu formas masāžas bumbiņas ir paredzēti, lai sasniegtu stabilu muskuļus ap mugurkaulu un mugurkaula, ka ir grūti sasniegt.

Jogas piederumi: Šis komplekts jogas dubultā bumbiņas ir must ir jebkura jogas cienītājs.Dubultā bumbiņas var konkrēti atbrīvot muskuļus un palīdzēt jums uzlabot jogas prakse.

Specifikācija:

Krāsa: multi-krāsu.

Materiāls: silikagels.

Izmērs: Aptuveni 126*64*64MM/4.96*2.52*2.52 collu.

Piezīme:

Tur varētu būt mazliet krāsu traucējumus, sakarā ar citu datoru rezolūcijas.

Tur varētu būt nelielas kļūdas dēļ, dažādi rokas mērījumu.

Komplektā Ietilpst:

Zemesriekstu Jogas Bumbu 1GB

  • reģions: Kontinentālās Ķīnas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: Kapsula
  • zīmols: Nav

Atsauksmes