Karstā
(0 Atsauksmes)

Kempings Segu Woobie Pogas Ūdensizturīgs Pončo Portatīvo Piederumi Ultravieglajiem Āra Ceļa Guļ, Sega, Paklājiņš, Pārgājieni

€18.92 €38.62 s
Izmērs:
Daudzums:

Maskēšanas Kempings Sega Portatīvo Nometnes Piederumus, Pikniks Termisko Segu, Ultravieglajiem Ceļa Guļ Matracis, Tūristu Paklājiņš,

Ievads

Prasmīgi izstrādāts ar 100% neilona, poliestera apvalku un izolācijas, jūs varat izmantot šo ASV armijas pakāpes segu kā ne-tik-bieza, avārijas pončo starplikas, lai viegls siltums laikā, vēsas naktis.

Silts Komforts: Aptver visas jūsu vajadzības, Multi-Izmantot Militārajā Jomā un Segu saglabās jums comfy laikā jūsu kempings braucieniem un saglabātu jums silts kā papildus pončo starplikas.Jums nekad nebūs auksti un vientuļi nekurienes vidū atkal.

Izmantot To Jebkurā vietā: Kas padara mazgājams, 4 sezonu sega izceļas ir tā daudzfunkcionalitāte.Izmantot mūzikas festivālos, kempings, pludmale, ekskursijas, pikniki un stadionā notikumiem, vai paturēt savu auto, āra ārkārtas situācijās.

Daudzfunkcionāls Izmantot: Taktisko Kempings Militāro Sega ir ne tikai citu militāro segu.Tas viss-laika taktiskās sega var viegli izmantot kā pagaidu telts, suns, auto segu vai kā avārijas guļammaiss.

Bonusa Pieskaņotu Aukliņu Soma: Pack jūsu 78.7" x 59" ūdens izturīgs izdzīvošanas sega ērta BONUSA pieskaņotu aukliņu somā un ņemt to ar jums par jūsu nākamo āra pārgājieni, kempings, vai backpacking piedzīvojumu.

Specifikācijas:

Materiāls: Poliesters+Kokvilna

Krāsa: CP,džungļi,olīvu zaļa

1. stils Izmērs: nesalocītā veidā 200 * 150cm, Reizes 30*20cm

2. stils Izmērs: guļammaiss 220*75cm, cepuri muti garums 30cm

Stils 3 Izmērs: 150*200cm, 200*200cm

Piezīmes:

1. Lūdzu, saprotiet, tur var būt vieglas novirze pastāv.

2. Apgaismojuma dēļ un monitori, tur ir nelielas atšķirības starp attēlu un reālo objektu.

Iepakojuma Saturs:

1 * Sega

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • CN: Zhejiang
  • Materiāls: PE Kokvilnas
  • Āra Aktivitātes: Piknika Grilu
  • Modeļa Numurs: Sega

Atsauksmes