Karstā
(0 Atsauksmes)

Monitora Ekrāna dekors Gaismas Bezpakāpju Dimming Acu Aprūpes LED Galda Lampa ar Datoru, PC Bārs USB Powered Lampas

€19.16 €24.56 s
Izmērs:
Daudzums:

Monitora Ekrāna dekors Gaismas Bezpakāpju Dimming Acu Aprūpes LED Galda Lampa ar Datoru, PC Bārs USB Powered Lampas

Izlaušanās dizaina skavas uz augšu no monitora, vairāk vērtīgo vietu uz jūsu galda.Šis dators lampa ietaupa 90% no vietas uz galda, salīdzinot ar tradicionālo galda lampu.

Asimetrisks gaismas dizains tikai apgaismo tastatūru un darbvirsmu un nodrošina šo USB powered pārraudzītu lampas novērš mirgošanu, un antiglare, tipisku galda lampas uz datora monitora.Aizsargātu jūsu acis, bet jūs strādāt un mācīties.

Pieskarieties sensora displejs gaismas joslā, lai pielāgotu spilgtumu un krāsu temperatūru.Jūs varat izvēlēties silts balts/neitrāli balts/balts strādāt, lasīt un relaksējoša.

Šī monitora gaismas josla ir saderīga ar plakano monitoru no 0.3 līdz 0.8 collu (0,8 līdz 2 cm) biezumu, un bezel jābūt Lielāka nekā 0.35 collas/0.9 cm.NAV piemērots maziem bezel vai bezel-mazāk monitori, monitori ar izliektu muguru, atliektiem monitori, portatīvie datori.

Materiāls:plastmasa

krāsa:Balta / Melna

Iepakojuma Saturs:

1 * Gaismas

1 * USB Kabelis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

  • Ir Spuldzes Iekļauts:
  • Sertifikācija: Nav
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes