Karstā
(0 Atsauksmes)

HLZS-2X LED Grāmatu Gaismas, Uzlādējams Klipu Par Gaismu, 3 Apgaismojuma Režīmi, 9 Led, Acu Aizsardzība galda Lampa -Melns

€18.47 €24.96 s
Izmērs:
Daudzums:

(Unikāls Horizontālā Lampas Galva) -, Atšķiras no tradicionālā vertikālā lampas galvas, mēs veidot mūsu grāmatu lukturi ar horizontālo vadītājs, kas vairāk atbilst mūsu lasīšanas paradumus, un var pilnībā apgaismot abas grāmatas, skaista un stilīga.

(Uzlabots Gumijas Aptveri) - klipu pad iezīmes uzlabota gumijas stiprinājumu, lai nodrošinātu lielāku spēku, berzes klipu grāmatu gaismas, vairāk stabila un cieši, lai kur jūs vēlaties, arī nav viegli, lai nenoskrāpētu ekrānu.Elastīga 360 grādu līkumainu cauruli regulējamu, izturīgas un anti-rust.

(3 Llighting Veidiem un 9 Led) - 3 apgaismojuma režīmi(5 LED ar 6000K auksti balta gaisma/ 4 LED ar 4000 silta, dzeltena gaisma/ 9 gaismas DIODES, sajaukšanai spilgtums).Viegli un ātri tuvās vai atdzīvoties spilgtumu atbilstoši katra apgaismojuma režīms, ilgstoši nospiežot touch maiņa.

(Uzlādes Aizsardzība) - Iebūvēts, atkārtoti uzlādējams 500mAh Li-polymer akumulators, 2 stundu uzlādes komfortablu, spilgtas un ilgstošas lasīšanas pieredzi.Viegli var uzlādēt ar standarta USB uzlādes kabeli.Akumulators arī ir vairāk nekā gāzizlādes un pārmaksu aizsardzība, lai jums apsolu daudz drošāk lampu izmantošana, kas var arī pagarināt to kalpošanas laiku.Videi draudzīgu un resursu taupīšanu.

(Acs-aizsardzības LED Gaismas Avots) - 9 LED krelles, vislielāko spilgtumu sasniedz 135 lm, sniedz mīkstu acu aprūpes apgaismojums, anti-glare un bez mirgošanas, lai atvieglotu jūsu acīm nogurumu.Lielisks klips par gaismas lasīšanai gultā, ceļojot vai kempingā.

Lasīšanas Režīmā (9 Led, 4500K)

Neitrālas krāsas temperatūra ir piemērotas lasīšanai un rakstīšanai.Spilgti, bet ne barga gaismas var palīdzēt jums vairāk vērsta uz to, lasīšana un rakstīšana.

Darba Režīma (5 Led, 6000K)

Dienasgaismas krāsas temperatūra perfekti atjaunota krāsu būtība.Objektīvu krāsu ļauj jums strādāt efektīvi un kvalitatīvi.

Aizpildīt Gaismas Režīmā (4 Led, 4000K)

Siltu krāsu temperatūra ir ideāls guļamistaba apgaismojums.Radīt siltu atmosfēru un padarīt to vieglāk, lai aizmigtu.

krāsa:melna

Materiāls:ABS

Iepakojuma Saturs:

2 x LED grāmatu gaismas

2 x USB lādēšanas vads

2 x Lietotāja rokasgrāmata

2 x PP maisiņā

2 x box

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sertifikācija: Nav

Atsauksmes